2018. március 7., szerda

LÁZÁR JÁNOS KIMENT A VILÁG LEGÉLHETŐBB VÁROSÁBA, ÉS ELBORZADT A LÁTVÁNYTÓL

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2018.03.07. 


Lázár János kiment Bécsbe, és onnan egy hatásvadász tudósítással jelentkezett. Szomorú zongoraszó közepette, a hidegben fagyoskodva azt látta, hogy Ausztria fővárosa borzasztó hely lett a migránsok miatt. János majdnem sírt is.

Szerintem szivatják a Janit, így a kemény hódmezővásárhelyi pofára esés után. Múltkor a pálinkázás, meg a kocsikázós bulvárvideók, most meg takarodj ki Bécsbe. Örülj, hogy nem lehet módosítani a listán, Jani.
Na, itt a videó, amiről a szuperminiszter azt hazudja mondja a Facebook-oldalán, hogy azt a Face törölte onnan, közben valószínűleg csak ő szégyellte szét magát, miután a kommentekben szétkapták két perc alatt.

A videóban próbál a szavazók érzelmeire hatni, ilyenformán rengeteg benne a csúsztatás és kamu. Lázár azt mondja, egy olyan kerületben van épp, ahol 20 éve nem volt bevándorló, most viszont csak a fehér, keresztény idősek maradtak, mindenki más bevándorló. A fiatalok nyilván elmenekültek, ezt csak én teszem hozzá…

“Milyen lesz 20 év múlva Budapest, ha az ellenzék beengedi a bevándorlókat?”
– kérdezi.

De kikről is beszél itt János, miféle bevándorlók élnek ott Bécsben, akik ilyen szörnyűek szerinte? A legnagyobb baj az, hogy Bécs 700 ezres bevándorlókolóniájáról Lázár hagyja, hogy azt gondoljuk, az az egész ázsiai vagy afrikai muszlim (ide most a törököket és a bosnyákokat ne keverjük bele ,mert velük nem lehet annyira nyugdíjasokat riogatni).

Pedig az összetétel borzasztóan vegyes. Afrikai és ázsiai bevándorló mindösszesen 130 ezer él Bécsben, ez a teljes lakosság 10%-át sem teszi ki, ráadásul a nagy riogatás és nemierőszakolózás ellenére, több mint 40%-uk nő.

Nézzünk csak meg egy hivatalos táblázatot a bécsi kormányzat oldaláról a bevándorlók összetételét illetően:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.