2018. július 3., kedd

ÉS MÁRIS JÖHET A KÖVETKEZŐ PÉNZÉHES, BÁRMIRE KAPHATÓ GERINCTELEN CSÚSZÓMÁSZÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.07.03.


...Július harmadik napját fogyasztjuk éppen, gondoltam szólok. Elsősorban magamnak. Meg arról is, hogy kedd van. Nehogy véletlenül csütörtököt mondjak. Szép nap ez a mai, 77 évvel ezelőtt ezen a jeles napon Sztálin rádióbeszédben lelkesítette népét a hitleri Németország elleni harcra. Milyen szép idők lehettek azok. Csak úgy mondom, nem mintha összefüggene azzal, hogy ehhez képest a jelenben milyen szép napokhoz van szerencsénk.

És azt látták mekkorát focizott Japán Belgium ellen és Belgium Japán ellen? Az ázsiaiaknak majdnem összejött a bravúr, de aztán mégsem sikerült megállítani Brüsszelt. Pedig igény az volna rá. Úgyhogy a csakazértis szívem vágya – miszerint a senki által meg nem választott Belgium csapata megnyeri a vébét – elméletileg még mindig teljesülhet. Már csak azért is, mert szívesen olvasnék további igényes, önkritikus tényfeltáró publicisztikákat arról, hogy a foci márpedig egy egész társadalom tükre.

Azt nem tudom, hogy ma már megbukott Merkel kancellár vagy sem, mindenesetre már csak kettőt kell aludnia és máris vendégül láthatja – a plafonig felrántott keze csókdosása erejéig mindenképpen – felcsúti szövetségesét a kereszténydemokráciában és az európai néppártiságban. Az biztos, hogy a Fidesz nagy erőkkel emlékeztette tegnap a híveit arra, hogy milyen fontos találkozón győzött már megint az egyélőistenük, aki nem hagyja és nem engedi. Ennek nagy jelentősége lehet akkor, amikor kiderül, hogy Magyarország nevében mégiscsak tök véletlenül aláírt valamit, amiről azt hazudta, hogy dehogy.

Addig is Horst Seehofernek, a lemondásával fenyegetőző koalíciós partnerének nem sikerült megbuknia, de még lemondania sem, inkább kiegyezett Merkellel. Abban, hogy tranzitzónákat állítanak fel a német határon, és nem engedik be azokat a menedékkérőket, akiket korábban egy másik országban már regisztráltak. Ez a lehető legszarabb hír a dakota hadvezérnek. Ez azt jelenti, hogy megint fércelésre szorul majd a hazug rablómeséje, mert ebben a kelet-európai migránsmentes övezetben, amely soha nem volt migrációs célpont (nem, akkor sem, amikor 2015 nyarán egy egész horda caplatott át az országon) három éve mossák következmények nélkül az agyakat azzal, hogy ott a haldokló Nyugaton mindenki kretén, fogalmuk nincs, hogyan kell kezelni a migrációt, megérett a pusztulásra az egész bagázs, ha nekik kellenek migránsok, fogadják csak be őket, de ide senki nem jön. Nos, úgy tűnik, a németek – kurvára megkésve bár -, de megcselekszik azt, amit már sokkal régebben kellett volna. Nem játszanak hasznos idiótát csak azért, hogy mások kivonják magukat a közös európai teherviselés alól úgy, hogy közben pocskondiáznak is mindenki mást, aki nem ők. Orbán Viktornak és az egész bagázsának az lesz a rémálma, amikor a teli tüdőből ordított erős, szuverén nemzetállami baromságaik valóra válnak. Amikor Németország erős szuverén nemzetállamként azt mondja, hogy akkor úgy is viselkedik. A számító felcsúti pojáca azt hiszi, hogy zsarolási pozícióban van az EP-választás miatt, és minden bizonnyal van is alapja e meggyőződésének. Csakhogy ezt a fostalicskát túl messzire tolta, túl sok volt a feneketlen kettős beszéd, a bomlasztás, a köpönyegforgató károkozás, amit karba tett kézzel elnéztek neki. Onnan fog érkezni a kijózanító pofon, ahonnan a legkevésbé számít rá.

Egyelőre persze leszarja, már nyomja is az újabb milliárdos plakátkampányát. Mármint konkrétan Rogán Bűnöző Antal tolhatja 2,3 milliárdból „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátása” nevű fedőakciót, amely valójában a Brüsszel-Soros-migránsok és egyéb válogatott ellenségekkel szembeni gyűlöletkeltő-hergelő-mocskolódó, kormányprogrammá emelt gazemberség kódneve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.