2018. szeptember 22., szombat

A MAGÁNÉLET SZENTSÉGÉNEK VÉDELME CSAK AKKOR VÉDENDŐ ÉRTÉK, HA A MINISZTERELNÖKI UTÁNPÓTLÁS SZAROS PELENKÁJÁRÓL VAN SZÓ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.09.22.


Beszartam a röhögéstől, pedig sírni kellene. Idézek Vajna András TV2 nevű kanálisának Tények névre hallgató, szeptember 21-ei néphülyítő műsorából, amelyet Hadházy újabb áldozata néven futtat a lejáratógyár. Origóul ugyanaz: Hadházy Ákos most egy kisgyerekes családot terrorizált.

Ilyesféle ember nem fog ideköltözni – ezt mondta Hadházy Ákos egy kisgyermekes családapának, aki a szomszédjába akart költözni. A volt LMP-s politikus ismét megpróbált ellehetetleníteni egy családot. Zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba, hogy senki ne mehessen be. Végül az önkormányzattól kért segítséget. Hadházy Ákos – bár erről az ügyről kérdeztük – azt, mondta: természetesen nem ölt meg senkit. (Tények)

Bár szívesen megnéztem volna Hadházy Ákos újabb áldozatát, sajnos ő nem vállalta az arcát és a hangját is eltorzították, de azért elég szépen elszavalta a kötelezőt. Szívesen megnéztem volna, ahogy a TV2 riporterei bevágtatnak az önkormányzathoz, hogy az ott dolgozók elmeséljék nekünk, nézőknek és kéményen csodálkozó kreténeknek a gaz ellenzéki politikus által ellehetetlenített család kálváriáját. Sajnos ez sem történt meg, de nem is kellett.

Azzal majdhogynem egy időben, amikor Hadházy Ákos hivatalosan is útjára indította az Európai Ügyészséghez való csatlakozást kikényszeríteni hivatott aláírásgyűjtést – minő véletlen – a TV2 szakmunkásai becsörtettek a kertjébe és onnan filmezték a házát és a családját. Értjük, nem? Azt állítja a Fidesz-tévé, hogy az áldozatait parlamenti választásokon átívelő üzemmódban szedő ex-LMP-s Hadházy azért cserélt zárat, hogy a szomszédjába költöző CSALÁDAPA ne tudjon bemenni. De mit adott a Jóisten? Ahol a CSALÁDAPA nem tudott behatolni, ott a párttévé stábja simán beosont. Gondolom, eltévedtek a NER bárányai, mint a TEK a háromutcás zsákfaluban. Még arra is dögök voltak figyelmet fordítani, hogy a 8 éves vizslájáról legalább ne hazudják azt, hogy most szerezte be. Mindegy, erről valamiért elfelejtettek beszámolni az objektív, független tájékoztatás zászlóshajói, ám Hadházy Ákos felesége megörökítette a csörtetést, úgyhogy most leszögezhetjük: az ellenzéki képviselőnek igaza volt (ITT olvasható egyébként mindaz, ami kimaradt a Tények kacagtató szeánszából), amikor szeptember 20-án Facebook oldalán úgy vélekedett,

a mai nap a dezinformációs diktatúra tökéletes bemutatására is alkalmas: a “Tényekben” nyilván egy újabb rágalmazó “hír” fog megjelenni a családomról a kormány számára kínos téma helyett.

És tényleg. Bárcsak így lenne ötösöm akár a hatos lottón is, amennyire kiszámíthatóan működik Orbán Viktor legnagyobb műve. A pártállam kezében mindenféle szakmai-etikai-erkölcsi alapvetéseket páros lábbal taposó, kilóra felvásárolt szolgamédia. Azóta kiderült, hogy Hadházyék feljelentik Vajna médiacézár pöcegödör-etikával működő kanálisát, de most nem ez a lényeg.

A lényeg az, hogy a Fidesz barbármédiája felső utasításra nagyvonalúan megfeledkezett arról (hiszen eddig sem volt semmi következménye annak, hogy hazudnak, mocskolnak, lejáratnak), hogy július 31-én jelent meg a Magyar Közlönyben az a fantasztikus kétharmados, fideszes kreáció (2018. évi LIII törvény a magánélet védelméről), amely kimondja:

A magánélethez való jog minden embert megillet, és azt a közügyek szabad vitatása során is tiszteletben kell tartani, erre figyelemmel a közéleti ügyek szabad megvitatása sem járhat a magán- és családi élet, valamint az otthon sérelmével.

Ebből gondolom, hogy amikor azt állítják ebben a tetves törvényben, hogy a közéleti szereplőt is megilleti a magánélet védelme és az otthon nyugalma, akkor az nem csak a fideszes elvtársakra vonatkozik, hanem mondjuk Hadházy Ákos családjára is. Vagy tévedek?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.