2018. szeptember 2., vasárnap

KÁLMÁN OLGA MEGSZÓLALT: REPEDEZIK AZ ATV HAZUGSÁGGYÁRA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2018.09.01.


Idő kérdése, mikor lepleződik le az ATV hazugsággyára, amely a Hit Gyülekezete vezetője tényleges tulajdonában van, aki Orbán Viktor és Donald Trump rajongójaként tart fenn az emberi jogokat és a liberális demokráciát tisztelő emberek számára egy “ellenzéki” TV-t. Az többnyire ismert, hogy Németh keresztény “lelkész” létére menekültellenes, idegengyűlölő és szélsőjobboldali elveket, összeesküvéselméleteket hirdet, kampánykörutat tartott Orbán mellett a választások előtt, miközben az ATV eljátszotta, hogy ellenzéki csatorna.

Mindezt azzal a hazugsággal adják el, hogy az ATV (amelynek egyszemélyes irányítója a hírigazgató posztra helyezett fián keresztül Németh Sándor), valamint a Hit Gyülekezete (mely Németh Sándor üzleti magánvállalkozása, s amelynek korlátlan ura Németh Sándor) egymástól független. Mivel a két intézmény maga Németh Sándor, ezért az előadott magyarázat szerint Németh skizofrén személyiségének egyik oldala a szélsőjobboldali Hit Gyülekezete, a másik oldala a baloldali liberális ellenzéki ATV lenne, és a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Németh igazi énje a szélsőjobboldali autokrata, aki az ATV-t az Orbán-rendszer védelmére használja fel, amellyel manipulálja a demokratákat, a baloldali nézőket, gondosan leeresztve a gőzt, és sunyi módon manipulálva a gondolataikat és a nézeteiket. Most például azért indít Németh nagy “ravaszul” szórakoztató csatornát az ATV mellett, hogy elringassa, belekonszolidálja az embereket a NER-be, s ne politizáljanak. Németh hazugsággyárának látszólagos hitelét az adja, hogy pénzre éhes baloldali, liberális újságírókat alkalmaz, akik a pénzért kiszolgálják Németh manipulációját, és a nézőkkel elhitetik, hogy ez egy szabad és független televízió, amibe nem szól bele a szélsőjobboldali szektavezér. Csak a fia a főnök.

Ez a hazugság jelentős léket kapott, amikor Friderikusz Sándor az Index egyik interjújában elmondta, hogy az egész ATV-t Németh Sándor kézzel irányítja (mint mindent, mint ahogy minden diktátor teszi). A fia, Németh S. Szilárd, aki jószerivel a hírigazgató pozíciójában kezdte a szakmai karrierjét apukája televíziójában (Ungváry Tamás szíves közlése szerint egy zseni – itt következik a pénztárgép csörgése), az apja megfélemlített bábja. Az ATV-ben dolgozó újságírók eladták magukat, pénzért végrehajtói ennek a csalásnak, és eltűrik a Németh-család “működési módját”, a totális kontrollt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.