2018. szeptember 28., péntek

"ŐK SOKKAL JOBBAN FÉLNEK" - MAGYAR HANG AJÁNLÓ

MAGYAR HANG ONLINE
Szerző: Magyar Hang
2018.09.27.


A Magyar Hang 20. száma jelenik meg szeptember 28-án, pénteken. Ízelítő a tartalomból:

„Ők sokkal jobban félnek” – Az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért kezdett aláírásgyűjtésbe Hadházy Ákos, az LMP korábbi társelnöke. A politikus egymillió érdeklődőt vett célba, így gyakorolva nyomást a kormányra, amely inkább lesöpörné a kérdést az asztalról. A független parlamenti képviselőt kérdeztük az ellenzék ügyeiről és a kormánymédia támadásairól is. Interjú.

Giczy György: Kinek jutna eszébe Andy Vajnáról vagy Mészáros Lőrincről, hogy ők a kereszténydemokrácia a hiteles megjelenítői? Interjú.

Az „ördögtől” megszállva – Moszkva és Konstantinápoly szakításához vezethet az ukrán pravoszlávok függetlenedése.

LMP-s igen a Jobbikra és a Momentumra? Felülbírálhatóvá tennék az etikai bizottság döntéseit.

Váradi László üres vagyonnyilatkozattal vezette Demecsert, az önkormányzati ipari csarnok vázát felesége cégének telephelyén állíttatta fel, iratok igazolják a hivatali visszaélés gyanúját – derül ki cikksorozatunk második részéből.

„Nekem már nincsenek könnyeim” – Gömbvillám pusztította el a fiatal gazda élete munkáját: közel kétszáz kecske pusztult el a tűzvészben.

Korai volt az öröm, hogy az Iszlám Állam területeinek felszámolásával immár szebb napok várnak Irakra. Újabb háború elé néz az ország?

Boldogságtérképen a világ. Paraguay a legboldogabb, a magyarok eredménye pedig nem igazolta az előítéleteket.

A Watergate-ügy hatásai ma – őrkutya-e még a sajtó?

Harari és az oligarchák – Orbán Viktor kedvence új művében nem ír pozitívan az illiberális kísérletről.

Kilátástalanság az ezer traktor földjén – Dokumentumfi lm készült Lunguletu káposztatermelőiről.

Száz éve hunyt el Szabó Ervin. A könyvtárigazgató személye körüli viták újra aktuálissá váltak.

A válogatottságért könyökölni kell – Märcz Tamás-interjú.

Publicisztikák: Torkos Matild az Európai Ügyészségről, Gulyás Balázs a filmes kultúrharcról, Tompos Ádám a miniszterelnök luxusrepüléséről, Szerető Szabolcs a 2006-os és a mai Orbán Viktorról, Rakusz Lajos a Sargentini-jelentésről, Gazda Albert a sörökről, Puzsér Róbert Orbán Viktor megdönthetetlennek tartott uralmáról írt, Hegyi Zoltán pedig folytatta feljegyzéseit. Győrffy Ákos tárcával, Marabu rajzzal jelentkezett.

Kritikák Az Utoya, július 22. és a Caravaggio – Vérről és lélekről című filmekről, a fasori gimnázium első világháborús éveit bemutató kiállításról, Szilasi László és Paulo Coelho új könyvéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.