2018. december 29., szombat

ORBÁN LEJMOL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: FORGÁCS ERZSÉBET
2018.12.29.


Minden különösebb kommentár helyett idézem Bálint kolléga keresetlen szavait: ennek azbeszt borítja a pofáját, az nem kérdés.

Csak gratulálni tudok azoknak a honfitársaimnak, akik a rommá adóztatott, európai szinten is köpedelem fizetésükből utalnak egy keveset azoknak, akik rommá adóztatják és alacsonyan tartják a béreket. Szerintem is tessenek elküldeni az utolsó fillért is Orbán Viktornak, hadd harcoljon az a drága ember gond nélkül az Unió ellen. Hiszen abból a párszázezer forintból mégsem vehet páncélt, amit a feleségével összekuporgattak. A Mészáros Lölö pénzéről pedig nem beszélünk. Úgy teszünk, mintha semmiről semmit nem tudnánk. Jobb a békesség. Szóval tessenek küldeni a pénzt, a rezsiszámlák befizetése még várhat. De az sem túl nagy ár a megvédésért, ha a szolgáltató kikapcsolja a vizet, gázt, villanyt. Ne azt kérdezd, mit tehet érted Orbán Viktor, hanem azt, hogy maradt-e még normális ember ebben az országban.

Ha esetleg Mészáros Lőrinc mégis indulna a polgármester választáson és kellene pénz kampányra, vagy netán a Tiborcz család szükséget szenved valamiben, azonnal tessenek szólni, küldeni a csekket. De akár a magán bankszámlákról is bátran le lehet emelni a szükséges összeget. Örömmel adjuk. Tényleg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.