2018. december 29., szombat

HADHÁZY: MÉSZÁROS LŐRINC 300 MILLIÁRDJA VALÓJÁBAN A MINISZTERELNÖK VAGYONA

MAGYAR NARANCS ONLINE
Szerző: B.P. M.
2018.12.28.


A politikus szerint az EU támogatások ellopásával harácsolta össze a pénzét a kormányközeli vállalkozó.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon reagált arra, hogy a Forbes leggazdagabb magyarokat összegző listájának élére Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozó került.

A Forbes újságírói szerint már nem az OTP vezére, hanem M.Lőrinc az ország leggazdagabbja. 1)Nyilvánvalóan tévednek, hiszen mindenki tudja, az a (minimum) 300 milliárd valójában a miniszterelnök vagyona 2) Ezt a pénzt a EU támogatások ellopásával harácsolta össze- a közbeszerzések manipulálásával minden projektet megnyernek a cégei és mindent horribilis áron csinálhat. 3) ezért kell megkettőzött erővel gyűjteni az aláírásokat az EU Ügyészségért. Aki nem gyűjti vagy nem írja alá, az mindent megtesz azért, hogy Orbán ne csak Magyarország, hanem Európa leggazdagabbjaként tartsa el zsoldos seregét” - posztolta a Facebookra Hadházy.

Hozzátette, „M. Lőrinc és társai a lopott pénzen felvásárolták a sajtó nagy részét - így ugyan Ön tisztában van a helyzettel, de magyarok milliói elhiszik azt a hülyeséget, hogy Orbánéknak szüksége van erre a pénzecskékre a Soros elleni gigászi küzdelemhez. Ezért kell visszafoglalni a köztévét a köznek és ezért kell az állami propagandát leállíttatni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.