2019. január 18., péntek

NEM AKART DNS.MINTÁT ADNI AZ ORBÁN RÁHEL ESKÜVŐJÉN ELLOPOTT MOBILOK ÜGYÉBEN, MOST ÚGY ÉRZI NINCS SZERENCSÉJE A RENDŐRSÉGGEL

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: CSIKÁSZ BRIGITTA
2019.01.17.


Nem nyomoz a rendőrség abban az ügyben, amelyben egy weboldal feltörését jelezték számukra. A feljelentő az a Csókási László volt, akinek nem tetszett, hogy az Orbán Ráhel esküvőjén történt mobillopás miatt DNS-minta adására kényszerítette őt és másokat is a Nemzeti Nyomozó Iroda...

...Csókási László, mint megjegyezte, számított arra, hogy nem fogják megtalálni az illetőt, vagy illetőket. De azért az meglepte, hogy a rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, ezért az eljárást megszüntették.

A férfi felidézte a T-Systems esetét, amikor egy diák úgy vett „ingyen” bérletet, hogy nem tört fel kódot, hanem kiválasztotta azt, hogy 50 forint legyen a bérlet ára, mert az applikációt úgy csinálták meg, hogy ezt meg lehetett tenni, aztán ezt a diákot előállította a rendőrség. Majd – mint emlékezetes – a diák szólt „a BKK-nak, hogy szar a rendszere”.

Csókási ehhez gúnyosan hozzátette: „Jah, hogy kiberbűnözés elleni osztálya is van a Nemzeti nyomozó Irodának?” Ezzel arra célzott, hogy lenne olyan szervezet, amely az ügyében eljárhatott volna, de semmi nem történt. A férfi megjegyezte azt is, hogy nem utálja a rendőröket, lévén, hogy vannak rendőrismerősei, mivel az Adyligeti rendőrszakközépből szerelt le.

Ugyanakkor szerinte egy korrupt rendszerben nincsen normális rendőrség. A testület tagjai pedig jelenleg szerinte négy dologra alkalmasak: vegzálni a hajléktalanokat, asszisztálni a kilakoltatásokhoz, védeni a korrupt politikát és büntetni az autósokat, hogy teljesítsék a kapitányságok által előírt havi büntetési kvótát.

A nyomozás megszüntetése ellen persze Csókási László élhetne panasszal. De mint megjegyzi, felesleges lenne, mert kapna egy elutasító határozatot. „Kösz, ezért inkább ne vágjunk ki fákat!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.