2019. augusztus 14., szerda

IVÁNYI: DONÁTH ANNA HIHETETLEN DÜHÖT VÁLTOTT KI A FIDESZBŐL

KLUBRÁDIÓ / MEGBESZÉLJÜK
Szerző: KLUBRÁDIÓ/ BOLGÁR GYÖRGY
2019.08.13.


Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője szerint a kormánymédiában indult rágalomhadjárat nem is Donáth László, hanem lánya, a momentumos EP-képviselő Donáth Anna ellen irányul, mégpedig azért, mert megpróbálta megakadályozni, hogy fideszesek fontos posztokat kaphassanak az Európai Parlamentben. Ez gyűlöletet váltott ki a kormányoldalon, és most minden eszközt bevetnek ellene.


Bolgár György azért kérdezte Iványi Gábort, mert a lelkész a Donáth László (és lánya) ellen a kormánymédia különböző felületein indított rágalomhadjáratról írt cikket a Népszavában. Amint a hvg közölte, a BRFK szexuális kényszerítés gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, Donáth Lászlót eddig nem hallgatták meg.

Iványi Gábor azzal kezdte: Donáth László régi jó barátja és a legkevesebb, amit ilyenkor az ember tehet, hogy kiáll mellette. Bármi történt vele, ő mindig ezt teszi majd. De látható, hogy a támadás a lánya és a Momentum ellen irányul, hiszen Donáth László már nem aktív politikus, nem szól bele a pártpolitikai harcokba, a lánya viszont igen, méghozzá nagyon határozottan. Ugyanazzal a váddal támadták meg őt is, hogy szexuálisan zaklatott egy fiatal lányt.

A Momentumnak fontos, hogy a családon belüli erőszak vagy a nemekkel kapcsolatos kormánypárti kampányok ellen emeljen szót. És most, az európai parlamenti választások után Donáth Anna fellépett azért, hogy az EP egyes szakbizottságai élén ne legyenek fideszesek, ne legyen beleszólásuk például a kormányzati korrupció ellenőrzésébe. Ez az, ami hihetetlen dühöt és gyűlöletet válthatott ki a másik oldalon, és semmi nem számít, nincs olyan eszköz, amelyet ne vetnének be, hogy eltakarítsák vagy menekülésre kényszerítsék ezt a fiatal politikusnőt. Szerinte őt nem ilyen fából faragták és ez részben eltévesztett támadás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.