2019. augusztus 17., szombat

RÁZÁRÓDOTT A KISBABÁRA A KOCSIAJTÓ A KÁNIKULÁBAN

BEZZEGANYA BLOGJA
Szerző: Tünde
2019.08.17.



Nem lehet elégszer beszélni arról, hogy milyen veszélyes a gyermeket az autóban hagyni. Évről évre számtalan történetet lehet olvasni a témában, melyből sajnos sok tragédiával végződik. Most egy floridai anya saját példáján mutatja be, hogy véletlenül is bezáródhat a gyermek a forró autóba. Bárkivel megtörténhet ez az eset is, figyeljünk oda!

Christina Tufford elmesélte, hogy egy forró nyári napon tíz hónapos kislányával vásároltak, és amikor végeztek, és a babát bekötötte a gyerekülésbe, az autó kulcsát az ülésre tette. Bepakolta a vásárolt holmit az autóba, majd becsukta az ajtót, ami abban a pillanatban automatikusan bezáródott – a kulccsal az ülésen.

Tudta, nincs sok ideje, hogy kiszabadítsa a lányát az egyre forrósodó autóból. Azonnal felhívta a rendőrséget és jelezte a problémát. Hívta az OnStar szolgáltatót is, akik elméletileg ki tudták volna nyitni a kocsiajtót, ám mivel lejárt a tagságija, nem segítettek neki, hiába mondta, hogy vészhelyzet van, és bármilyen összeget hajlandó kifizetni, csak segítsenek kinyitni az autó ajtaját, az operátor hajthatatlan volt.

A kiérkező rendőr megpróbálta kinyitni az autót egy másik sofőr segítségével, ám hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. A kislány állapota közben egyre romlott, ahogy az autó belsejében egyre forróbb lett a hőmérséklet...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.