2019. szeptember 30., hétfő

„KOMPROMAT”, MEG A MAGYAR WATERGATE – „AZ ELMÚLT NAPOK SÚLYOS ÜGYEI TÚLMUTATNAK A KAMPÁNYON”

NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: ZOLTAI ÁKOS
2019.09.30.


Az ellenzéki politikusok ellen alkalmazott módszereket tekintve végképp itt van Putyin Oroszországa – mondta lapunknak a szakértő.

Elemezték és azonosították a Párbeszéd elnökségi tagjai azt, hogy hol készültek azok a felvételek, amelyeket összevágta majd kiszivárogtattak a napokban. A párt vezetői szerint a manipulált, torzított hanganyagot – amelyen Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje hallható – a Párbeszéd több elnökségi ülésén készítették. Ezeket az üléseket a Képviselői Irodaházban tartották. Szabó Tímea, az ellenzéki párt társelnöke még kisgyermeke hangját is felismerte a torzított felvételen. A politikus – Karácsony Gergelyhez hasonlóan – feljelentést tett tiltott adatszerzésért. 

Az ellenzéki politikus – miután putyini és erdogani módszerekről beszélt – kijelentette: a hangfelvétel, és az elmúlt napokban, hetekben történt aljasságok a kampányban a Fidesz érdekeit szolgálják. „Ez az ügy a magyar Watergate. A XXI. század eddigi legnagyobb botránya Magyarországon” – mondta. Szabó kitért arra is: nekik nyilvánvalóan semmiféle érdekük nem fűződne egy ilyen felvétel elkészítéséhez, az ellenzéki egység gyengítéséhez, de azért, hogy igazolják, nem ők készítették a felvételeket, a párt és annak minden elnökségi tagja készen áll segíteni a hatóságoknak, akár elektronikus eszközeiket is átvizsgáltatnák velük, sőt hazugságvizsgálatra is hajlandóak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.