2019. szeptember 30., hétfő

ORBÁN BEKÉPZELT, NAGYKÉPŰ, KIREKESZTŐ ÉS HAZUG BESZÉDE - EGY MAFFIAVEZÉRT HALLHATTAK A RENDEZVÉNY RÉSZTVEVŐI, AKI ELTAPOSOTT ÉS LEIGÁZOTT MINDENT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.09.30.


Ha már olyan nagy keresztény a Fidesz, akkor jó, ha megjegyzik, amit a Biblia mond: a megromlás előtt felfuvalkodottság van. Orbán beszéde a “Fidesz” tisztújító kongresszusán ennek tipikus példája. Egy öntelt, felfuvalkodott hólyag beszélt lenézőn és megvetéssel a politikai ellenzékéről, és az őket támogató magyar emberekről. Hazug módon a bevándorlással azonosította őket, és Szeged példáját hozva cinikusan azt kérdezte az ellenzéki jelölteket választó magyaroktól, miért akarnak rosszat maguknak, miért akarnak kimaradni a fejlődésből. A pénzt ugyanis ő osztja, és csak annak ad, aki vele van.

Orbán azt képzeli, hogy minden ember olyan, mint az ő jellemtelen talpnyalói, akiknek mindennél fontosabb a pénz és a hatalom. Vannak emberek, akik lemondanak inkább a nagyképű, arcátlan diktátor pénzéről, és helyette inkább demokratát, humánus, emberszabású jelöltet választanak, akiben vannak emberi értékek. Orbán beszéde bizonyította, hogy benne ilyenek már nincsenek, csak a hatalom és a pénz érdekli. Egy maffiavezért hallhattak a rendezvény résztvevői, aki eltaposott és leigázott mindent. Törvénytelen és aljas eszközökkel leválthatatlanná tette magát, és azzal kérkedik, hogy őt nem lehet leváltani. Örömmel hallunk ilyen elszállt beszédeket, mert ez azt jelenti, hogy egyszer nagy bukás lesz a vége.

Ez nem most következik be, de azért a helyzet annál jobb, minthogy az ellenzéki jelöltre három ember szavazzon, önmaga, a felesége, és a harmadik a szeretője. Ilyen mocskolódó és ócska viccekkel szórakoztatja Orbán az alattvalóit. Nagy győzelemre számít, ami semmit nem ér, mert a legaljasabb eszközökkel születik. Titkosszolgálati eszközöket vetnek be, lejárató kampányokat szerveznek, névtelenül terjesztett pornóvideókat küldenek az ellenzéki jelöltekről. Ízléstelen és szennyes az egész. Majd kiáll ennek a bűnszervezetnek a feje, és azt akarja bemesélni, hogy ez az ő nagy fölénye az ő kiválóságukból fakad, és azért, mert ők azonosak a magyar identitással. Mindenki más korcs, semmirekellő, őket a nagy “lelkiség” tartja össze. Meg a maffiatörvény, hogy mindenki “pofa be”.

Megmondjuk mi, tökfej, mi tartja össze ezt a romlott bandát: a pénz, amivel eteted őket, az állások, a kivételezések, a fényűzés és az urizálás, meg a tőled való félelem és rettegés, hogy ezt bármikor elveszíthetik, ha valamit nem jól csinálnak, vagy valamiért megharagszol rájuk. Ezek nem szabad emberek, hanem nyomorult rabszolgák, akikben semmiféle “lelkiség” nincs, csak a pénzszeretet és a félelem keveréke. Ez egy bűnszervezet, amely elfoglalta és kisajátította az országot. Szervezetten fosztják ki az államkasszát. Magyarország ezekre a bűnözőkre dolgozik. Magyarország az Orbán-család magánvállalkozása. Ehhez pedig arra volt szükség, hogy minden hatalmat birtokoljanak, minden döntést, minden pénzt kisajátítsanak. Minden demokratikus kontrollt kiiktassanak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.