2019. szeptember 21., szombat

ORBÁN AZ ÚJFASISZTÁK KÖZÖTT - OROSZ RULETTET JÁTSZIK A MAFFIÓZÓK ORSZÁGÁBAN, A VAK SZERENCSÉRE BÍZVA MAGYARORSZÁG SORSÁT.

BEKIÁLTÁS BLOG
Szerző: KABAI DOMOKOS LAJOS
2019.09.21.


Orbán Viktor továbblépésének az a feltétele, hogy létre tud-e hozni tettre kész fiatalokból, az energikus középnemzedékből egy valódi élcsapatot a KÉSZ, illetve a Fidesz választási akciócsoportjainak tagjaiból, továbbá más, felesküdni hajlandó kiválasztottakból – zártam egy nappal ezelőtti, „Az egyházaknak is Orbán diktál” című cikkemet. Élére ezt a mondatot emeltem: „A teljhatalom kiépítésének újabb lépése a hithű élgárda létrehozása”. Azt vizionáltam, hogy

Ha a csillagok állása, vagyis a hazai és a nemzetközi viszonyok kedvezőek lesznek ehhez – például egy tartósabb gazdasági válság miatt – akkor egy ilyen gárda, egy ilyen rohamosztag (Sturmabteilung), netán egy védőosztag (Schutzstaffel) minden további nélkül megszervezhető Orbán Viktor hatalmának totálissá tétele érdekében.”

Hogy ne hagyjak kétséget, a Sturmabteilung az SA-t, a náci párt (Nemzetiszocialista Német Munkáspárt) paramilitáris alakulatát jelenti. Azt a barnaingeseknek is nevezett, az államtól független félkatonai szervezetet, amelynek az 1920-30-as években meghatározó szerepe volt Adolf Hitler hatalomra juttatásában. Miután vezetői önállósítani akarták magukat, a Führer 1934. június 30. és július 2. között lemészároltatta többségüket. Összesen 80–100 személlyel, köztük az őt belülről bírálók hangadóival számolt le. A gyilkosságokat a Gestapo, a Harmadik Birodalom politikai titkosrendőrsége, illetve a fenti, kiemelt szövegemben szereplő másik szervezet, a Schutzstaffel követte el. Utóbbit a közvélemény SS-ként ismeri.

Nem tévedés. Tényleg azt írtam le egy nappal ezelőtt, hogy Orbán Viktor, akit én gyakran illetek az országvezető, vagyis a vezér (Führer, Duce, nemzetvezető) megnevezéssel, egyre szűkebb mezsgyén jár. Növekvő nemzetközi elszigeteltségében, beszorítottságában mind szélsőségesebb körök felé fordulva keres kitörési pontokat. Kétes erők szövetségesének ajánlkozik abban a reményben, hogy más radikálisokkal együtt felerősítheti az országok egymástól való elszigetelésében érdekelt etnonacionalista hatalommániások hangját, s így igazolhatja az összes galádságot, amit saját és klientúrája hatalma bebetonozása érdekében elkövetett.

Igen, már egy ideje az látom, hogy a kereszténységet álcának használja, hogy szakralizálja, s ezzel legitimálja egyre bűnösebb rezsimjét. Ehhez immár becserkészte a legnagyobb bevett egyházak püspökeit, és bizonyos zsidó köröket is. Hozzá egy napja arra a következtetésre jutottam, hogy idővel létrehozza azt a szekta jellegű, a kívánságait vakon végrehajtó élgárdát is, amely akár erőszakkal elsöpri az idehaza útjában állókat. Mondom: idővel… Azt álmomban sem képzeltem volna, hogy huszonnégy óra sem telik el, s Hegedűs Istvántól, a Magyarországi Európa Társaság elnökétől azt hallom a Klubrádióban:

Orbán Viktor egy olasz újfasiszta párt rendezvényén szónokol a hétvégén.

Alighanem mindannyian akkor járnánk jobban, ha kacsának bizonyulna a Hegedűs István által megszellőztetett hír. Csakhogy Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök megerősítette: szombaton, Rómában, az Atreju nevű jobboldali rendezvényen beszédet mond a miniszterelnök. „Az emberek és a népek Európája” témakörében kérték fel előadás megtartására, amit a közönség kérdései követnek. A meghívó az Európai Unió ellenes, Olaszországnak az EU-ból való kiléptetését szorgalmazó, újfasiszta Giorgia Meloni által vezetett Fratelli d'Italia (Olaszország Testvérei – FdI.) párt. Ezzel kapcsolatban ugye az mindenkinek megvan, hogy a magyar nyilasok is testvéreknek (t.v.r.) szólították egymást?) Az olasz pártvezér elébe is ment a találkozónak. Meloni az MTI-nek nyilatkozva elmondta, azért hívta meg a magyar kormányfőt, mert „modellnek” tartja a visegrádi országokat, köztük mindenekelőtt Magyarországot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.