2019. szeptember 18., szerda

SZEPTEMBERI SAJNÁLATOS ESEMÉNYEK

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.09.18. 


Megy a riogatás ezerrel, a kormányoldal a csapból is azt folyatja, hogy az ellenzék polgárháborút akar, csatatérré változtatná az országot és főként Budapestet. Ezzel riogatják a polgárokat azok, akiknek nem az lenne a dolguk, hogy izgassanak, hanem az, hogy igazgassanak. Ehhez képest, éppen 13 évvel ezelőtt, 2006. szeptember 18-án derék vandál honfitársaink, magukat forradalmárnak hazudva, szétverték fél Budapestet. Hadszíntérré változtatták a várost, félelmet keltettek a békés polgárokban. Mindezt az emberek nyugalmáért ma mélységesen (és álságosan) aggódó Fidesz hathatós közreműködésével.

Le kell írnunk ezen az évfordulós napon, mert sokan hajlamosak felejteni: 2006-ban nem békés tüntetőkre támadt a rendőrség. Ha sokszor elmondják, talán sokan hajlamosak hinni ebben, de a hazugságot nem lehet annyiszor elmondani, hogy ettől igazság legyen belőle.

Akik látták, mi történt 2006. szeptember 18-án este a TV székháza előtt, majd októberben, a belvárosban, s mernek még emlékezni a megrázó képekre, tudják, hogy mi történt. Egy felheccelt tömeg támadt a rendőrökre, autókat gyújtottak fel a mára forradalmárrá nemesedett hazafiatlanok, kirakatokat törtek, fosztogattak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.