2019. október 4., péntek

NEMCSAK A PLAKÁTJAIKAT TÉPTÉK LE, BRUTÁLIS SZÁMLÁT IS KAPOTT EZÉRT A NYÍREGYHÁZI ELLENZÉK

MAGYAR NARANCS ONLINE
Szerző: BOD TAMÁS
2019.10.03.



Nyíregyházán a városüzemeltetési cég kiszámlázta a hatósági erővel leszedett ellenzéki plakátok eltávolításának árát és a tárolási költséget. Közben az ellenzéknek adott árajánlatokkal számolva több mint 80 millió forint értékben van kint Fidesz-plakát a szabolcsi megyeszékhelyen. Az ellenzék nem tudja plakátjait kihelyezni.

„Tájékoztatom, hogy valamennyi leszedett és beszállított plakátot (570 db) átvehetik társaságunk telephelyén. A leszedéssel és a beszállítással kapcsolatos költségek: 500,- Ft + ÁFA/plakát, azaz összesen: 570 db x 500,- Ft + ÁFA = 285.000,- Ft + ÁFA összeg, melyet a plakátok átvétele előtt kell készpénzben befizetniük, a fenti telephelyen található házi pénztárunkba” – áll abban a levélben, amit a nyíregyházi városüzemeltetési cég ügyvezetője írt szerdán a szabolcsi megyeszékhely ellenzéki pártjainak .

Ezek után – mivel megítélésük szerint nincs más lehetőség a plakátolásra – Jeszenszki András ellenzéki polgármesterjelölt a Nyíregyházi emberek segítségét kéri. Kezdeményezése szerint a velük egyetértő emberek a saját tulajdonú ingatlanjuk kerítésére, ablakába helyezzék ki a plakátokat. Ezek csütörtöktől a Benczúr tér 8. szám alatt irodából elvihetőek és igényelhetőek az ellenzéki szövetség képviselő jelöltjeitől is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.