2020. január 6., hétfő

BIZONYTALAN MAGYARORSZÁG

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2020.01.06.


Véget értek az évvégi ünnepek, mától a legtöbben visszatérnek a hétköznapokba, ami sok határátkelő számára azt is jelenti, hogy vége az otthon töltött napoknak. Vajon milyennek látták Magyarországot a hazalátogatók? Balázs írta meg tapasztalatait, de erre bíztatlak titeket is.

„Nagyon vártuk! Nagyon vártuk, hogy végre az Ausztria nevű burokból kilépve, saját bőrünkön is megtapasztaljuk az aktuális magyar valóságot. Az erre szánt röpke hét nyilván semmire sem volt elég, ám bíztunk benne, hogy minél több valós tapasztalattal és élménnyel leszünk gazdagabbak.

Ami legelőször feltűnt, az az autópályán Budapest felé hömpölygő, nemzetközi rendszámtalálkozó volt. Tíz autóból talán kettő volt magyar rendszámos.

A tetőig pakolt verdák szinte mind angol, német, osztrák, francia és olasz rendszámmal rendelkeztek, no meg kétségtelenül magyar sofőrrel, illetve utasokkal. Ijesztő volt ezt látni! Írom ezt úgy, hogy a mi kocsink is ezt a tábort képviselte.

Ahogy elfoglaltuk az édesanyám által felajánlott vendégszobát és átestünk az ilyenkor szokásos, hozzáteszem csodálatosra sikeredett karácsonyi ünnepeken, nyakunkba vettük Budapestet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.