2020. január 30., csütörtök

MEGVÁLTOZTUNK, EZ MÁR NEM CSAK EGY VICCPÁRT

24.HU
Szerző: NAGY GERGELY MIKLÓS
2020.01.30.


Százezer kitartó szavazójuk van, Budapest egyes részein tíz százalék körül állnak. Viccpárt? Még mindig? Változott-e valami azzal, hogy öt budapesti kerületben (II., IX., XII., XIV., XV.) is a képviselő-testületben dolgoznak ősz óta? Turulról, ellenzékről, parlamentről és az önképükről is beszélgettünk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt két legismertebb arcával, Ferencváros alpolgármesterével, Döme Zsuzsával és a hegyvidéki önkormányzat képviselőjével, a párt vezetőjével, Kovács Gergellyel, akik történetesen egy párt alkotnak.

Kezdjük a magánéleti szállal.

Kovács Gergely: Az van, hogy mi járunk. Volt, hogy jártunk, volt, hogy nem, aztán igen, aztán megint nem. Most megint igen.

Döme Zsuzsa: Így van.

Hogy kommunikálják ezt? A pártjuk ma már százmilliós támogatást kap az államtól, van működési rendje, alkalmazottjai, szóval olyan lett, mint egy nem is kicsi cég. Van ebből bármilyen feszültség, konfliktus?

Kovács Gergely: Ebből nincs. Ez nyilvános, mindenki tudja itt, nem titok.

Döme Zsuzsa: Amikor a pártot elkezdtük nagyobban csinálni, akkor már együtt voltunk.

Kovács Gergely: Előtte Dobrev Klárával éltem, de őt a Gyurcsány ugye lenyúlta.

Döme Zsuzsa: Én akkor még bálna voltam.

Nagyon vicces. Amúgy a viccpárt sértés?

Kovács Gergely: Nem sértő, csak nem pontos. Mást értenek viccpárt alatt ahhoz képest, amit mi csinálunk. De igaz, mi is viccpártnak indultunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.