2020. március 9., hétfő

HÁTRADŐLVE RÖHÖGNEK TÍZ ÉVE

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.03.09.


Jó reggelt kívánok a hét legutálatosabb napján! Már megint hétfő. Keresgéltem, hátha találok valami igazán ütős Coelho-bölcsességet, amivel megtolhatom ezt a sokkoló, mindighétfő tényállást, de nincs az a Coelho-okosság, ami brutálisabb lenne egy közönséges hétfő reggelnél, ezért nem is erőltetem. Pedig. Coelho is mondott örökérvényű evidenciákat – hogy az Edgar kolléga által tegnap este itthagyott fonalat felvegyem, pláne hogy rálicitáljak – például a megrögzött hazudozókról. Akik jellemzően olyan emberek, akik népszerűségre és elismerésre vágynak. Aztán amikor szembesítik őket az el nem hajlított valósággal, mindig megtalálják a módját, hogy kitérjenek előle, és rákenjék másokra az általuk főállásban hangoztatott/elkövetett disznóságokat.

Meg kell hagyni, nem tolta túl a nőnapot Viktor Orbán Viktor doktorúr azzal az asztalra lecsapott vázányi tulipánnal, a már megint valaki mástól kölcsönzött, de legalább rosszul is idézett bölcsességgel. Az is igaz – ne legyek álszent, mert nem áll jól -, hogy felőlem bármit csinálhatna, képtelen lennék leborulni nagysága előtt. Egyszerűen azért, mert már annyiszor átvert, becsapott, hazudott, hogy nem megy.

Szóval tényleg nem bonyolította túl a nőnapi propagandát, gondolta, ez is jó lesz ide, falura, ahol ki emlékszik már, hogy ő nőügyekkel nem foglalkozik. A rajongói könnyes szemmel köszönik, hogy gondolt rájuk, nekik tökéletesen megteszi jogok helyett a virág, hiszen nem az ő különböző testrészeiket zúzza szilánkosra életvitelszerűen életük párja. És ha igen, akkor is fontosabb, hogy ide erőszakoló migráns be nem teheti a lábát. Úgyhogy két koronavírsusos pánikroham között a lényeg elsikkad. Azért hátha nem. Hogy tudniillik ugyanitt, falun egyetlen év alatt 2019-ben 58 nőt öltek meg, 1464-et bántalmaztak, több mint 200 lányt megerőszakoltak, további több tucat áldozatot szexuálisan kényszerítettek, és legalább 35 lányt „eladtak”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.