2020. március 4., szerda

NEM VÉLETLENÜL MASZATOL A FÉNYESTEKINTETŰ

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: Vogronics A.
2020.03.04.


Utálok konspirálni. Sőt. De most egy pillanatra elgondolkodtam. Egy barátom feltett egy kérdést, amire nem tudtam válaszolni. És válaszokat sem találtam rá a neten, meg úgy általában sehol sem. Azt mondja: mi a fasznak kell katonai karantén alá vonni városokat, ha ez a vírus gyengébb, mint az influenza? Minek, baszod? És tényleg, mi a fasznak kell fegyveres katonáknak őrködniük, mi a fasznak épített Wuhan egy hónap alatt akkora kórházkomplexumot, mint egy olimpiai falu?

Kezd nekem bűzleni ez az egész. Valaki hazudik, de kurvára. Tudtommal ekkora cirkuszt nem csináltak egy vírus megjelenésénél sem. Az Index folyamatosan friss híreket hoz, amelyek elég aggasztóak. Eddig leszartam én is, de sok itt a kérdőjel. Ezek ebbe simán bele fognak bukni, mi meg szimplán beledöglünk. Nézzük. Hadházy összefoglalta a lényeget. A következő hetekben három dolog várható:

1) Itthon is megjelenik a koronavírus (ha még nem jelent meg, csak titkolják/nem vették észre), és sajnos a magyar egészségügy természetesen csődöt mondhat majd (hiszen a járványvédelmi közigazgatást régen szétverték, az orvoshiány még normál időszakban is aggasztó, és olyan alapvető hiányosságok vannak, mint például hogy a háziorvosok nemhogy nem kapnak védőfelszerelést, de meg sem tudják azt venni, mert nincs).

2) A török elnök miután Szíriába katonaságával bevonulva mindent felforgatott és százezreket késztetett menekülésre, százezres menekültáradatot küld Európa felé Törökországból. Már buszoztatják is őket az európai határokhoz. Orbán Viktor ennek örül.

3) A kormánypropaganda így tele lesz a fegyvertelen, szerencsétlen menekültek ellen hősiesen védekező tábornok hőstetteivel. A koronavírusra meg nem marad majd műsoridő. Minek is, nem kell azzal a magyarokban kelteni a pánikot, ugye...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.