2020. április 3., péntek

NE ZAVARJÁK HÜLYESÉGEKKEL A NEMZET GENERALISSIMUSÁT – MOST DOLGA VAN!

HÍRKLIKK
Szerző: GUSZTOS ISTVÁN
2020.04.03.


Jönnek a diktatúráskodással, hasonló ostobaságokkal mindazok, akik még a vírussal sem tudnak, nem is akarnak mit kezdeni. Csak locsogják a Soros-dumát, és a migráncsokkal törődnek, honfitársaik helyett..!

A Nemzet Generalissimusa kifejezetten udvariasan válaszolt az okvetetlenkedésre, legalábbis ahhoz képest, hogy ő a Nemzet Generalissimusa:

„Mi, a világ miniszterelnökei és pártvezetői…”

Hadd törjék a fejüket, vajon fejedelmi többest használt-e – legalább valami értelmes elfoglaltságot talál magának a sok léhűtő..!

De tényleg..! Éjt nappallá téve hordozza vállain a Magyar Nemzet gondjait – senki sem várhatja el tőle, hogy most is Európa helyett gondolkodjon. Magányosan, keményen lépked a Karmelita kolostor üres folyosóján, mindenre elszántan néz bele a kamerába, egyedül. Aztán határozottan belép a terembe, ahol már várja a sok akciócsoport vezetője: nélküle semmire sem mennek, egyetlen önálló gondolatuk sincs – hiszen ő maga, a Generalissimus nevezte ki őket. Csak ő gondol folyton arra, hogy legjobb volna a vírust megölni… De sajnos, az nem olyan, mint politikai ellenfelei: makacsabb…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.