2020. április 2., csütörtök

ORBÁN HAZUDOTT A VÁROSLIGETRŐL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.01.


..Jól van, na, drága hülyéim, mondta a magyar embereknek a miniszterelnök. Hazudtunk a Soros-tervről, a migránsokról, lódítottunk mindenről. Miért épp a Városligetről ne hazudnánk?

Te még sosem hazudtál?

Nem mondtad azt a hetven deka sertéscombra, hogy 75? Nem tettél be még sohasem rohadt almát az egészségesek közé? Még sohasem bütykölted meg a taxiórát? Nem vágtál át külföldit, vagy magyart az éttermedben? Még soha semmit sem szereltél számla nélkül, okosba?

Na ugye!

Tessék? Hogy mi egy kormány vagyunk, és példát kellene mutatnunk? Olvasd el kiscsibém az alaptörvényt. Benne van, hogy a kormány nem hazudhat? Nincs benne! Hiába mereszted a szemed, akkor sem találod. Azért nem írtuk bele, mert nem akartuk, hogy benne legyen.
Különben is, mondtuk mi magunkról, hogy kormány vagyunk? Mi egy maffia vagyunk, akik nem igazgatják, hanem izgatják az országot. Kapisgálod már, hogy mi van?

Velünk kellene ujjat húznod kispajtás. Ha nem tetszik, gyere ki a ház mögé. Lejátsszuk.

Mi a hézag? Eltapsoltunk több milliárdot, hogy tudjad gyűlölni a Sorost. Aki jót tett a magyarokkal. Nemcsak pénzt adott nekünk, hanem reményt. Hogy meg lehet változtatni azt, amiről azt hittük, hogy a végtelenségig marad.

Hogy akkor most miért gyűlöljük? Hát kit gyűlöljünk? A saját anyánkat? Még mindig nem érted? Azért gyűlöljük, mert jó volt hozzánk. Az ilyet mi nem tudjuk megbocsátani. Ez a mi szemünkben főbenjáró bűn, nyomasztó emlék. Engem ugye gyerekkoromban agyba-főbe vert az apám. Beszéltem erről neked sokszor. Most meg milyen jól megvagyunk az öreggel. Próbált volna csak jó lenni hozzám, ráküldeném az összes alkutyámat.

Ilyen egyszerű ez. Mit lehet ezen nem érteni?

Egyébként, elárulok neked valamit, aranyapám. Mi nem gyűlöljük a Sorost. A migránsokat meg kifejezetten kedveljük. Kapóra jöttek nekünk, mert ameddig te őket gyűlölöd, addig sem bennünket utálsz.

Azt csinálunk, amit akarunk. Most a Városligetet fogjuk beépíteni. Ha úgy tartja kedvünk, elveszünk Budapesttől mindent. A Halászbástyát elvisszük Felcsútra, van ott egy kis kulipintyóm, jól fog kinézni a kert sarkában.

Közöd?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.