2020. április 21., kedd

ORBÁN MÁR MEGINT ROSSZ HELYRŐL LOPOTT IDÉZETET

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.21.


Azt gondolnánk, hogy Orbán Viktornak megannyi bokros teendője mellett, nincs ideje a sajtóra, hiszen még a parlamentbe sem megy be, hogy a képviselők kérdéseire válaszoljon. Ám vannak kivételezett műhelyek – mint például a Mária Rádió –, és Orbán, miután kiszámította a járvány tetőzésének pontos időpontját (május 3.), nekik nyilatkozott a koronavírus elleni védekezésről és az ország helyzetéről.

A miniszterelnököt a műsorigazgató-riporter, Lukovics Milán szerzetes faggatta. Igyekezett jó házigazda lenni, ezért nem izzasztotta meg a neves vendéget a kérdéseivel, ám erre nem is volt szükség, Orbán enélkül is kitett magáért. Jó riportalanynak bizonyult, ontotta a jobbnál jobb mondatokat. S bár legutóbb még csak a turizmusról beszélt, mint olyan ágazatról, ami tüdőlövést kapott. Utóbbi sebesülést a Mária Rádióban már az egész magyar gazdaságra kiterjesztette.

S ha már egy ízig-vérig vallásos, a hívő embereket megszólító rádióban tette tiszteletét, nem hagyhatta ki, hogy egy valódi keresztény mondást is megeresszen: „reménykedj a legjobban, készülj a legrosszabbra”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.