2020. május 4., hétfő

BUDAPESTI VAGYOK, BŰNÖS VAGYOK

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.05.04.


Hétfőtől az ország nagy részén fokozatosan visszatérhet az élet, de Budapesten és a környékén maradnak a korlátozások. Az apró betűs részben az is olvasható, hogy azok a budapestiek, akiknek vidéki üdülőhelyen, például a Balatonnál van ingatlanjuk, nem mehetnek le a tulajdonukat képező házba, lakásba, kertbe.

Budapesti vagyok, bűnös vagyok. Vírust terjesztek, nem vagyok a nemzet része. Nem Orbán Viktor helytartóját választottam meg főpolgármesternek, ezért megérdemlem, hogy ujjal mutogassanak rám, megírják rólam, hogy hazaáruló vagyok. Most már bevallhatom az én igazi bűnöm: másképp szeretem a hazámat, mint azok, akik engem hazaárulónak tartanak. Árulom a hazámat, Magyarországra néző, élhető hazát beszámítok. Fizetés SZÉP kártyával, részletfizetés megoldható.

Budapesti vagyok, a nemzet szégyene. Idősotthonokban öregeket irtok, ha rám jár a rúd, magamat okolhatom. Összeugraszthatnak nem fővárosi honfitársaimmal, büntetlenül megírhatják rólam, hogy idegen érdekeket szolgálok. (Az elveszített sajtóperekre az én zsebemből lopják ki a pénzt.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.