2020. május 14., csütörtök

MAGYARORSZÁGNAK TISZTESSÉGES, JÓ KORMÁNYA VAN – ÉS MÉG 13 EGYÉB RÉMHÍR

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.05.14.


A többi 13 rémhírünket itt olvashatják:

Magyarország okos emberek gyülekezete.

Magyarországon nincs kirekesztés, mi magyarok szolidárisak vagyunk azokkal, akik nálunk is szegényebbek, elesettebbek, üldözöttebbek.

Magyarországon jogrend van: a bűnt nem pártolják, hanem üldözik.

Magyarországon verseny van, és nem harc, aki másként gondolkodik, nem ellenség, hanem ellenfél.

Magyarország nem egy befelé forduló, önmaga démonaival harcoló, múltjával és jelenével megbékélni nem tudó ország, választott vezetője nem vív hülye, sehova sem vezető, a nemzetnek ártó, ezért hazaáruló szabadságharcot.

Magyarországon tisztességtelen, korrupt, kizárólag maga, családja és üzletfelei boldogulására gondoló ember nem kerülhet vezető pozícióba.

Magyarországon az adófizetők 100 milliárdjából fenntartott közmédia pártatlan, szakmailag színvonalas, a műsorokat nem pártkatonák, hanem valódi újságírók készítik.

Mi, magyarok nem követeljük a tiszteletet, hanem kiérdemeljük.

Magyarország három legfőbb közjogi méltósága – államfő, miniszterelnök, házelnök – kizárólag a közjó érdekében, a nemzet felemelkedése és gyarapodása érdekében dolgozik.

Magyarországnak olyan vezetője van, akinek eszébe sem jutna, hogy a járvány ürügyén, totális uralomra törjön, és a neki nem tetsző – értsd: ellenzéki vezetésű – településeket tönkre tegye.

Magyarország miniszterelnöke büszke arra, hogy Budapest az ország fővárosa, szereti ezt a várost, s mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen.

Magyarországon nem a csókosok és az ügyeskedők boldogulnak, hanem tehetséggel és tisztességes munkával lehet előbbre jutni.

Magyarország ma egy rendes, normális, boldog ország.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.