2020. május 21., csütörtök

ORBÁN AZ ÁLDÁSÁT, AZ ADÓFIZETŐK A PÉNZÜKET ADJÁK AZ ÚJ PÉCSI STADIONRA

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S.PÉTER
2020.05.21.


A nagy múltú pécsi futballcsapat anyagi gondok miatt, sokáig alsóbb osztályú bajnokságban játszott, ám mostantól a másodosztályban folytathatja, s ehhez a dicsőséghez új stadion is jár a régi helyett. Hargitai János, a város fideszes országgyűlési képviselője közölte az örömhírt a pécsiekkel. Mint mondta, már korábban tárgyalt a miniszterelnökkel, akkor abban maradtak, hogy ha meglesz a másodosztály, lesz új stadion is. Ilyen igazságos Orbán Viktor, csak úgy, munka nélkül, nem ad semmit senkinek, tessék keccsölni, ha jön az eredmény, lesz hozzá stadion is.

Hargitai képviselő tehát meghallotta a pécsiek hangját, és úgy érezte, eljött az ideje, hogy beteljesítse az ezeréves pécsi álmot: nemzetközi mérkőzésekre is alkalmas stadiont építenek a megyeszékhelyen. Nyilván azért, mert a képviselő úr meggyőzte a miniszterelnököt, hogy Pécsen már minden megvan, ami kell, az emberek elégedettek a körülményeikkel, iskola, óvoda, több is mint elég, rendelőből sem kell jobban felszerelt.

Nem folytatnánk, mert még azt gondolnák, demagógok vagyunk, a sport és a haladás ellenségei. Hanem van itt más is. Például az, hogy Hargitai képviselő büszkén jelentette: Orbán áldását adta a stadion építésére. Nem támogatta a maga részéről, hanem gyakorlatilag engedélyezte. Úgy ítélte meg hogy a pécsieknek jár a stadion, belenyúlt a zsebébe, megnézte, van-e ott elegendő pénz, aztán úgy döntött, hogy épülhet a pécsi stadion...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.