2020. május 22., péntek

TÖBB, MINT EGYMILLIÓAN LÁTTÁK BANGÓNÉ MEGRÁZÓ VIDEÓJÁT – A FIDESZ IS REAGÁLT

HÍRKLIKK
Szerző: CSANÁDI DÁVID
2020.05.22.


Csütörtök óta csaknem 1 millió 200 ezren látták azt a videót, amelyben Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő mutatta be annak a 33 éves családanyának a tragédiáját, aki a koronavírus- járvány idején úgy vesztette életét, hogy az elkerülhető lett volna.
Az elhunyt lány édesanyja, Martineczné Rezsnyák Regina a felvételen beszél kálváriájukról, amely április 22-én kezdődött: 33 éves lánya, Regina fejfájást és szemgödri fájdalmat érzett, majd belázasodott, viszont nem köhögött. Két napig vártak, miután az azonnal értesített körzeti orvos koronavírus-tesztre rendelte a nőt, aki később már – a korábbi tünetek mellett – sugárban hányt. Édesanyja – maga is az egészségügyben dolgozott szinte egész életében – állítja, hogy egy kezdő nővér is megállapíthatta a tünetekből, hogy Reginának fokozódott az agynyomása. A tesztelésre azonban nem került sor, az asszonyt kórházba szállították, de közben megtudták, hogy a tesztre azért nem került sor, mert Regina adatai egyszerűen eltűntek a rendszerből.

A kórházba szállítás sem ment simán: Székesfehérváron nem fogadták, visszavitték Tatabányára, a Covid-osztályra, ahol tesztelték, eredménye negatív lett, viszont édesanyja szavai szerint, még a vérnyomását sem mérték meg, nemhogy a tüneteit kezelték volna. 40 fokos lázzal és fejfájással küldték haza...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.