2020. június 27., szombat

FEKETEÖVES PROVOKÁCIÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.06.27.Hellohello, békés jó estét mindenkinek! Valamiért azt hittem, hogy legalább ma megkímél a gondviselés attól, hogy megint minden doktorok leghíresebb miniszterelnökének elgurult gyógyszereit kelljen összeszedegetnem keccsölésileg. Nem így történt, nincs nekem ilyen szerencsém. Pedig őszintén tudtam volna díjazni, ha például szombat örömére úgy avatnak rendőrtiszteket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának tisztavatóján, hogy a ceremónián Felcsút kivételesen nem képviselteti magát (a vérfagyasztó címlapfotó is természetesen ott készült).

Ma már ez nagyjából elképzelhetetlen Magyarországon. Vagyis az, hogy bármilyen esemény, amiből izzadságszagú politikai hasznot lehet húzni, ott őfelsége ne tegye tiszteletét, és ne kanyarítanának az egészből valamit, ami kizárólag róla szól. Ha járvány idején jó ötletnek tűnik a propagandastábnak, hogy kórházakat látogasson és vírusölő atyaúristent játsszon, akkor kórházakat látogat. Ha Fekete György temetésén kell kultúrharcot vizionálni és a Nyugatot temetni, akkor ott nyomul és osztja az észt, ha meg rendőrtiszteket avatva kell feketeöves pofátlansággal és gátlástalansággal bagatellizálni a rasszizmust, akkor rá feltétlenül lehet számítani. Gondolom, ez a méltó büntetés azért, mert tegnap reggel megkímélt a pártállami rádióban péntekenként esedékes igehirdetésétől.

Naszóval odatolta magát rendőrtiszteket avatni (a pocakos a halála, hát hiszen az egészséges önkritikának is ő a legmesszebbre világító Duna-parti szimbóluma), és az Egyesült Államokban a rendszerszintű rasszizmus, vagyis a feketéket és más színesbőrűeket aránytalanul sújtó rendőri erőszak elleni tömegtüntetéseket példátlan erőszakhullámnak nevezte, ahol szerinte megalázzák a fegyveres szerveket. Tehát emberünk azt értette meg a George Floyd nyakán 9 percig térdelő, ezáltal a fekete polgár kínhalálát okozó egyenruhás szörnyeteg védhetetlen akciója nyomán az amerikai társadalomban évtizedek, de inkább évszázadok óta parázsló feszültségek felszínre töréséből, hogy jómódú országokban az egyenruhások iránti közmegbecsülést köztéri szobrokkal együtt döntik le, és „az állam és a törvény kivonul az utcáról”.

Bezzeg nálunk. Nálunk soha nem lesz olyan, hogy a pártállam elengedje az egyenruhások kezét, Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat. Miközben a hanyatló Nyugat jómódú országainak egészségügyi és pénzügyi rendszerei összeomlanak, mi hasítunk: a pénzügyeink rendben vannak, egészséges a gazdaságunk, és csak az nem dolgozik, aki nem akar. Mi, magyarok feketeöves válságkezelők vagyunk (mimagyarok közel 40%-a különben havi 250-350 ezer forinttal már boldog lenne, úgyhogy miért sajnálná a huszonezer milliárdokat a drága doktor úr udvartartásától)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.