2020. július 9., csütörtök

APÁNK KÖZPÉNZBŐL FINANSZÍROZOTT KÖRKÖRÖS VÉDELME, UDVARI MUZSIKA KÍSÉRETTEL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.07.09.


Tárgy: Szeletelve

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

De most aztán tényleg ne jöjjön. Csúcsra jár a bennszülött alattvalók szívatása. Erkölcsi selejtek tanítják az etikát. Ettől kendnek kiütése lesz a nagyi szerint. A nagyi tudja, államvizsgázott a protestáns etikából, amiről a Max Weber írt. Ez a mű nem a Finkelstein tápon tartott Wermer & Habony spin doktor szerzőpáros Mariskás átdolgozása. Hiteles.

Ezért aztán a nagyi tudja, miről beszél. Sőt. Szerinte e néhány, tízparancsolattal takarózó erkölcsi hulla szerzési vágya mélyebb gödröt ás a gátlástalan gőgjével és mohóságával a keresztény eszmeiségnek, mint amilyen mélyet a legmegveszekedettebb ateista se tudna. És az anyudédi szerint (aki az apu tudta nélkül engem is sutyiban megkereszteltetett, mert akkor ez még családbarát, ingyenes életbiztosítási szolgáltatás volt a hívőknek) ezek a Sátán kutyái. Mohóságukban Jézus alól képesek lennének ellopni a keresztfát, és pofátlanul megdumálni a bóka magyarokat, hogy ez nem falopás, hanem az operatív törzs – a Kárpát-medencei Géniusz helyszíni irányításával – fel- és gondosan falnak támasztotta a Megváltót.

Na, most ezt így azért lehet, mert 30 év alatt szépen felszeletelték a magyarokat. Ahogy Hitler a weimari köztársaságot. Hatalomtechnikai berendezéssel. Az utóbbi tíz évben a szeleteket újrarendezik a saját ízlésük szerint. Most éppen a Hitler-féle „hadi jog” a sláger, meg az, hogy a kormány megvédi a rendőröket. Ja. Az iskolaőrök meg a tanárokat a gyerekektől. A törvény a TB-kasszát a betegektől. A katonáskodás a munkaképes fiatalokat a munkanélküliségtől, a katonák a kórházi orvosokat a gyógyító munkától és a vele járó költekezéstől. Apánk közpénzből finanszírozott körkörös védelme, udvari muzsika kísérettel.

(Jelzem a pedofil követ szöktetésében rutint szerzett szakembereknek, hogy az itt leírtak a nemzeti konzultáció egyes kérdéseire adott spontán szóbeli szösszenetek. Én csak minta jelleggel lejegyeztem néhányat a Kelemen bácsi okulására.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.