2020. szeptember 23., szerda

700 FIDESZES VEZETŐT VÁLTANAK MAJD LE – ÚJABB PÁRTELNÖKI TALÁLKOZÓRA KÉSZÜL AZ ELLENZÉK

HÍRKLIKK
Szerző: KARDOS ERNŐ
2020.09.23.


Terjed a járvány, egyre többen halnak meg naponta. A jelek szerint, a kormány elaludt a nyáron, egyszerűen nem készült a pandémia kezelésére – hívta fel a figyelmet Fekete-Győr András. A Momentum elnöke portálunknak megerősítette, hogy a vírus terjedésének akadályozása érdekében, már ingyenesen tesztelnek szinte az összes európai országban. Csak Magyarország kivétel, ahol ezért fizetni kell. Illetve már teszt nélkül is lehet fertőzöttnek nyilvánítani betegeket. Pedig Magyarország a halálozási számokban – a népességarányt tekintve – rosszabbul áll, mint Nagy-Britannia, Olaszország vagy Ausztria. Mindez azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor kormánya elvesztette kormányzó-képességét, ezért az ellenzék – az állami mellett – alternatív védekezési törzset állít fel. Az is biztosnak látszik, hogy ha az ellenzék a következő választáson győz, akkor 700 fideszes vezetőt váltanak majd le. Közte a hatalmat kiszolgáló legfőbb ügyészt, Polt Pétert is, illetve az Orbán Viktor lakájaként viselkedő Domokos László, ÁSZ elnököt.

„Az Orbán-kormány már nem kormányzóképes! Képtelen megóvni a magyar embereket a járványtól” – erősítette meg portálunknak Fekete-Győr András. Ezt mutatja a pandémia okozta rémületes halálozási arány, illetve a komoly veszély ellenére, 20 ezer szurkoló részvételével megrendezendő Szuper-kupa döntő is. A Momentum elnöke korábban a Klubrádióban arról beszélt, hogy Orbán miniszterelnök saját lidérceivel küzd, a védekezés megszervezése helyett „alufólia sisakos összeesküvésekről” képzeleg.

Tehát egyértelműnek látszik, hogy a hatalmon lévő miniszterelnök már képtelen megszervezni a járvány pusztítását elkerülő feladatokat. A kormányfő még azt sem látja, hogy mik az ország valódi problémái. Ezt bizonyítja, hogy még mindig fizetős a tesztelés, illetve a napokban lejáró rendelet, a munkanélküli támogatás változatlan időtartama. Mert amíg az európai országok többségében a hat és kilenc hónap közötti támogatás jár, nálunk ez mindössze három hónap, ami a napokban jár le, s közben emberek újabb tízezrei kerülhetnek az utcára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.