2020. szeptember 23., szerda

MEGTALÁLTÁK AZ ORBÁNHOZ ILLŐ FELADATOT: Ő LESZ EURÓPA FASISZTA KÁPÓJA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.09.23.


Zseniálisan oldotta meg az Európai Bizottság azt a problémát, hogy az Európai Unióban van egy fasiszta ország, amely igyekszik további országokat is fasizálni. 
Nem kizárják őket az EU-ból, hanem a fasisztákhoz illő feladattal bízzák meg őket, ami még tetszeni is fog nekik.

Ők lesznek az egyébként befogadó EU kitoloncolást végző kápói, akik elvégzik az EU-ban a piszkos munkát. Erre nem mondhatnak nemet a menekültellenes, idegengyűlölő, befelé forduló fasiszta országok sem, mert azt tehetik, amit mindig is szerettek volna, kiebrudalhatják a menekültstátuszra nem jogosultakat. Ezt a munkát rendes ember akkor is kelletlenül és fájó szívvel végezte, hogy jogilag indokoltan utasítottak el valakit.

Élvezhetik az aljasságukat, miközben Európa civiliált országai befogadhatják azokat, akik valóban menekültek

Ezzel megakadályozzák azt, hogy Európa fasisztái minden kontroll nélkül “illegális bevándorlónak” minősítsenek valódi menekülteket, és a legembertelenebb módon kínozzák és propagandacélokra használják őket, majd embertelenül csak kidobják őket a határon. Ezt a célt szolgálja, hogy az EB javaslata szerint a jövőben a menekültkérelmeket nem ott kell elbírálni, ahol a menekült az EU területére lépett (például, ha valaki annyira béna volt, hogy Röszkéhez érkezett, akkor Magyarországon), hanem az EU bármely országában, ahol valamilyen érdekeltsége vagy kötődése van. Ezzel megakadályozták azt, hogy az EU nevében az EU értékrendje ellenére fasiszták tapossák az emberi jogokat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.