2020. október 23., péntek

A DZSINN MÉGIS SZORONG

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.10.23.


Tárgy: Dzsinn

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ha nem akar mesés körülmények között adósságban úszni, akkor maradjon kend a jómódban. Mert a mi életünk itt és most mesés. A szüleimnek uniós támogatással bemesélik az uralkodóék pribékjei, hogy milyen jó az nekik, hogy a német nem közvetlenül fizet az autóalkatrészeken való matatásért, hanem a multinacionális tőke profitéhségének kielégítése közepette egy füst alatt nemzeti burzsoáziát is tenyészthetnek, sőt felhizlalhatnak. 

Meg a CSOKkos jobbágytelek mesével, 5% -os építési áfával altatják a hiteltelen politikusok az adósságcsapdába csalogatott alattvalókat. De én ehhez végkép nem konyítok semmit. Arról nem is beszélve, hogy ha meghallom ezt a dumát „készpénzátutalással”, meg „futamidő”, „THM”, akkor én már rosszul vagyok, mert az fix, hogy megint nem telik majd arra, amit az anyuék már tavaly biztosra ígértek nekem. És már ott tartok az érdekérvényesítésben, hogy én vigasztalom őket, amiért nem tehetik.  

De momentán most mindez nem ügy. Nekem most kiváltság van. Az apudédidipapa mesél. Aki nem szokott. Beszélni se sokat. Most kivételt tesz, mert összefüggés van. A korona és a magyar űrprogram között. És ha ő mondja, akkor az úgy is van. Azt mondta – már előre -, hogy ez egy eredetmonda a koronadörzsölős szippantós Árpádról, a koporsón felettünk lebegő macsó Dzsinnről, a közpénzből üzemeltetett pedofilkeltetőkről, meg a betelepített szekusfióka zsoldosokról. Na meg a Dzsinn csikkzsebében melegedő államegyházakról...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.