2020. október 23., péntek

TRUMP GYÖKERESEN MEGVÁLTOZOTT AZ UTOLSÓ JELÖLTI VITÁRA

NÉPSZAVA
Szerző: MTI
2020.10.23.


Megnyugodott, de azért nem maradt el a másik megszégyenítése most sem. Kína, korrupció, orosz pénz is előkerült az elnökjelölti vitán.


Donald Trump amerikai elnök és demokrata párti kihívója, Joe Biden volt alelnök lényeges kérdésekről és higgadtan vitázott az utolsó elnökjelölti vitán, amelyet a Tennessee államban lévő Nashville-ben rendeztek meg csütörtökön este. Trump egy adott pillanatban meg is dicsérte a vitavezetőt Kristen Welkert, az NBC televízió munkatársát. A rendezvény előtt az elnökjelölti vitát rendező bizottság rögzítette a szabályokat: mindkét politikus két-két percet kapott a válaszokra és fél percet a viszontválaszokra. A műsorvezető be is tartatta ezt. 

Trump a korábbi vitáktól eltérően nem volt indulatos, elemzők azonban arra felfigyeltek, hogy Biden többször is gúnyosan „ez a pasas” megszólítással illette az amerikai elnököt. 

A vita fő témái a koronavírus-járvány, a Biden-család üzleti ügyei, külpolitikai kérdések, az egészségbiztosítás reformja, az illegális bevándorlás problémája, a faji kérdés és a klímaváltozás voltak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.