2020. november 23., hétfő

MAJKA: NEHOGY MÁR EGY ILYEN GŐDÉNY FÉLE HÜLYÉKRE HALLGASSUNK AZ ORVOSOK HELYETT

24.HU
Szerző: MOLNÁR DÁVID
2020.11.22.Tizenhetedik részhez ért a koronavírus-videósorozata
.


A vasárnap esti élőzésből kiderült, hogy fia, Olivér kedvenc műsora a Nicsak, ki vagyok!, ami ma indult a TV2-n. Tegnap reggel tesztelték koronavírusra, annak az eredménye még nem jött meg. Holnap újra tüdő CT-je lesz, annak függvényében döntik el, hogy hazamehet-e. A legutóbbi, múlt hétfői felvételen tüdejének tíz százaléka volt gyulladt.

"A lelkemet totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozásom van… Az embernek alapból feszült az állapota. Az ember tudja, hogy beteg, van egy társadalmi nyomás, ami tíz hónapja van. Látod, hogy az egész kibaszott világ megállt miatta, sőt, megváltozott. És emiatt van egy folyamatos stressz az emberen, amit valamilyen módon kezelni kell, és aztán van egy másik része is, ami a bizonytalanság és hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Ez kimeríti az ember szervezetét"

– mondta Majka. Kiderült, párja, Hajni nem került kórházba, neki otthon kellett szednie a gyógyszereket. Újra szóba került dr. Gődény, akiről elmondta, nem a vírust tagadja, hanem elbagatellizálja annak a veszélyét.

"Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyékre hallgassunk az orvosok helyett. Az orvosokra, akik az elmúlt 50-60-100 évben próbálták a világot jobbá tenni és kigyógyítani a betegségekből. Ez a sok barom elfelejti, hogy a világ az elmúlt száz évben nagyon sokat változott, biztonságosabb lett, mindenféle szempontból"


– tette hozzá...

A sok Gődény-hívőnek üzenem, miért nem hívott vissza szerintetek? Azért, mert gyakorlatilag az, amit ő képvisel, az egy lufi, amit bizonyos kérdésekkel ki lehet pukkasztani. Valójában egy kamu, amit képvisel, nem kell továbbgondolni. Én egy tévében okoskodó villanyszerelő csávó vagyok, simán le kéne, hogy nyomjon dumában, három mondattal

– utalt arra, hogy az előző adásokban többször próbálta hívni Gődényt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.