2021. március 24., szerda

KÍRÉRLETI KOMMENTEK: VÉGRE PONTOS FELTÉTELT MONDOTT A NYITÁSRÓL ORBÁN VIKTOR - VÉGLEG SZAKÍTOTT OROSZORSZÁG ÉS BRÜSSZEL LAVROV SZERINT

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2021.03.23.


Addig nem tudunk nyitni, ameddig minden hatvanöt év fölötti regisztrált nincs beoltva, mondá Isten Ostora, aki leginkább a magyar népet veri.
És, hát hol is mondta volna máshol, mint az Egyszülős Központ budapesti épületében, ahol családvédelemmel foglalkozó - szerinte - reprezentatív szervezetek vezetőivel, meg a miniszterelnökkel szemben közismerten kritikus Varga Judittal találkozott, igazlátás céljából.
Én ugyan szívesebben láttam volna a résztvevők között például L. Ritók Nórát és hasonlóan hiteles társait, akik tudják is, miről beszélnek, de lássuk be, nem lehet valaki egyszerre hiteles és orbánimádó, szelektálni kell, mint lassan a covidosok és egyéb betegek között a kórházakban.
Hogy mikből élnek emberek itt, ebben a nagybani tolvajok paradicsomában, ahol képesek komolyan gondolni azt, hogy hazafias tett a magyar nemzeti színekkel kivilágítani egy tornyot Dubaiban, hacsak nem az a cél, hogy magyar sáskák lófejű kurvái el ne tévedjenek a sivatagban megpróbáltatásaik idején...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.