2021. április 10., szombat

NOVÁK ÁRJA MAGYARORSZÁGA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.10.


Nagyon reménylendő, hogy Novák Katalin nem tudja, mit beszél, mert, ha igen, akkor elég nagy a baj. Örvendezett a minap ugyanis, hogy a magyar termékenységi adatok is legalább olyan jók, mint az ojtakozásé, köszönhetően Orbán Viktornak, illetve a Fidesznek. Amióta a családok gondját viselik, szaporodunk. Vagy nem, de ez az összképen nem változtat, úgyis azt beszélnek, amit csak akarnak. Kitalálnak valamit, aztán hozzá igazítják az adatokat, gyártanak hozzá grafikont és szakértők is elmagyarázzák a tévéjükben. „A magyar termékenységi adatok immár második éve jobbak az Európai Unió átlagánál” – mondja nekünk az ablakpucolás nagymestere. Brüsszel csak leshet, a nyugat hanyatlik, Kipcsákia pediglen felvirágzik.

Mindezzel még baj nem lenne, az ember megtockolja a néni fejét, ügyes vagy Katika, kész a házi feladat, eridj játszódni a térre. Ezt a mi újabb diadalunkat azonban olyan toldással egészítette ki a szaporodási nagymester, ami miatt elengedő jóindulatunk elillan, és itt jön, hogy nem azt mondta, vagy nem ezt akarta mondani csak így sikerült, azt azonban cseszheti, hogy krisztusian elnézők leszünk vele, hogy bocsássunk meg neki, mert nem tudja, mit beszél. És itt jön a kiinduló tétel, ha viszont igen, akkor morcosan lefasisztázzuk az ablakpucolás nagymesterét arra figyelmeztetve, hogy erősen nácul is már a néni. Sőt kérdésünk is van, hogy erre az irányra gondolt-e eszméi fejlődésében, vagy csak pofázik összevissza.

Novák Katalin, miközben a mimagyarok szaporodási diadaláról tudósít, egyben árja, fehér és keresztény Magyarországot is vizionál, amikor afelett örvendezik, hogy ahol Nyugat-Európában a győzelmes magyarnál jobbak a termékenységi mutatók, ott ezt nem a „honos” népesség gyarapodása, hanem a más országokból érkezett anyák szülései okozzák. Itt migránsozik a lelkem. Ez olyan, mint Lázár bécsi videója, vagy Bakondi napi hörgései az M1-en. És még fokozza is, amikor kijelenti, „Nyugat-Európa egyes országaiban már minden harmadik újszülött bevándorló gyökerekkel rendelkezik”, ergo szaporodnak a barnák, zöldek meg kékek, elvész a keresztény kultúra, ott már mindenki turbánban jár, és mecsetté alakították a kis, falusi plébániákat is.

Ebben a vészben kies hazánk a fehér és keresztény sziget, itt, ha más nemzetiségűnek számolja az újszülöttet az Eurostat, az is, idézem: „e körben jegyzi azokat a magyar nemzetiségű anyákat is, akik határon túl születtek, de utána Magyarországon letelepedve adtak életet gyermekeiknek.” – Ebből a vízióból, amit Novák idedelirál nekünk, nincs jobb szó rá, egy árja Magyarország képe rajzolódik ki, amely nem keveredik más fajokkal. Itt a fehér anyák szorgalmasan szülik a hófehér kisdedeket, akiknek már a fogantatása is keresztény, a népek a Te Deum ütemére kefélnek, és a Miatyánk szól a családi autóban, miközben misére igyekeznek. Attól, ami Novák szavaiból árad, engem elfog az iszony. Itt mindennek dohos szaga van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.