2021. június 9., szerda

SIKERÜLT A PÁPÁTÓL KIZSAROLNI EGY TALÁLKOZÁST, AMI ANNYIT IS ÉR

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.06.09.


Az Isten malmai lassan őrülnek, de korántsem olyan jól, mint a NER malmai, amelyek előbb-utóbb a legerősebb követ is szétmorzsolják. Nem bírta tovább a zsarolást és a fenyegetést, beadta a derekát Ferenc pápa, és hajlandó találkozni a budapesti Eucharisztikus Kongresszus előtt Áderrel és Orbánnal. Ferenc pápa úgy oldotta meg, hogy ne tűnjön a találkozás Orbán legitimációjának, hogy találkozik a kormány tagjaival és más magas rangú állami vezetőkkel is. Orbán beleolvad ebbe a társaságba.

Ferenc pápát különféle csatornákon addig gyötörték, míg ebben a formában hajlandó találkozni Orbánnal IS, ami nem neki szól, hanem az országnak, miután az állami vezetőkkel találkozik. A világsajtóban már megjelent, hogy a pápa nem akart találkozni Orbánnal és Áderrel, akik egészen biztos nem kérték, hogy a pápa rajtuk kívül másokkal i találkozzon. Hogy az egész kormányt és másokat is köszönt a pápa, az csökkenti az Orbánnal való találkozás jelentőségét.

Az egész ügyben a legszebb az, hogy a kormánypárti propaganda a katolikus egyház fejéről leszedte a keresztvizet, a legcsekélyebb tisztelet hangján sem szóltak róla, mert nem szándékozott Orbánnal találkozni. Ha maga Jézus Krisztus látogatna el Magyarországra, és nem kívánna találkozni a gyűlölet apostolával, Orbán Viktorral, az ország fasiszta diktátorával, akkor Jézus Krisztust is kitagadnák a mennyből. Ebből csak egy dolog következik, hogy Orbán nagyobb, mint a pápa, nagyobb, mint Jézus Krisztus.

Ő maga is a kereszény Európa DNS-ének mondta magát, lefordítva: az Igének, aki testté lett. Orbán vallásos imádása nagyobb méreteket ölt, mint a katolikus bálványok, köztük akár a pápa imádása. A katolikus egyházban imádnak mindent, ami nem keresztény, képeket, szobrokat és fasisztákat, címeres antiszemitákat, mint amilyenek az egyházatyák, vagy Prohászka Ottokár voltak. De ha a véletlen úgy hozza, hogy kapnak egy keresztény pápát, ott megszűnik a bálványimádás.

Ennek megfelelően azonnal kétségbe vonták Ferenc pápa keresztény voltát, mert nem akart találkozni a keresztényfasiszta bálvánnyal, Orbán Viktorral. Mindent elmond erről az, hogy aki hajlandó találkozni Orbánnal, az keresztény, aki nem hajlandó találkozni vele, az nem keresztény. Orbán maga “a” kereszténység, a hozzá való viszony dönti el a NER-szektában, hogy ki keresztény és ki nem. Orbán az alfa és az ómega, a kezdet és a vég...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.