2021. augusztus 30., hétfő

ADDIG HERGELI ITT A FIDESZ AZ EMBEREKET, AMÍG NAGY BAJ LESZ.

FACEBOOK
Szerző: SZÉL BERNADETT
2021.08.30.


Addig hergeli itt a Fidesz az embereket, amíg nagy baj lesz. Ma éjszaka feltörték a kampányfőnököm autóját, betörték az ablakot, a szórólapokat szétszórták, a cápa zászlót elvitték. Biztos az ajánlóíveket keresték, de hiába — nem ott tartjuk.

Épp most teszünk feljelentést, de ez a dolog nem ennyi és zavarba ejtően sok kérdés merül fel. Tényleg addig kell fokozni a gyűlöletet, hogy egy szélbernadettes zászló miatt feltörnek egy autót? Vagy valaki tudta, hogy a kampányfőnököm autója és ennyire nem akarja, hogy jelölt legyek? A rendőrség a kamerafelvételek segítségével sikeresebben tud utánamenni a részleteknek, de egy fix: ahol már az is zavarja a Fidesz által felheccelt embereket, hogy készülünk a választásokra és kampányolunk, ahol aktivistákat támadnak meg agresszívan az utcán, csak mert ajánlásokat gyűjtenek a Fidesz által eltörölt első fordulót helyettesítő előválasztásra, az a rendszer beteg.

Kiadják, épp kit kell gyűlölni, és a gyűlöletbeszéd meg is teszi a hatását: tudjuk, CEU-s kitűzőt viselő fiatalokat támadtak meg a belvárosban, egy SZFE-s maszkot viselő nő arcát megvágták a villamoson, brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett, és nemrég hárman próbáltak betörni egy meleg zászlót kitűző pár otthonába, az ellenzék elleni hecckampány pedig hónapokkal a választások előtt is érezteti hatását. Ide vezet a Fidesz nonstop gyűlöletkampánya, és a szavaknak MINDIG van következményük.

Én csak azt tudom mondani, hogy megyünk tovább, nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni, de az biztos, hogy ennek a mérgező légkörnek a Fidesszel együtt mennie kell. Mert mindannyian élhető országot akarunk végre valahára. Az aláírásokat meg gyorsan leadom, nehogy véletlenül lába keljen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.