2021. augusztus 4., szerda

AHOL KORMÁNYHATÁROZAT MONDJA KI, HOGY MÉDIAPLURALIZMUS VAN, OTT NINCS SAJTÓSZABADSÁG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.08.03.


Elfoglalták a közmédiát, a teljes vidéki sajtót, kivégezték a Népszabadságot (mert az majdnem mindenkinek járt), elfoglalták a leglátogatottabb online újságokat, egy központ alá szervezték azokat a médiumokat, amelyeket elfoglaltak (ez több mint négyszáz), uralmuk alá vették és kontrollálják a Magyar Távirati Irodát, propagandaminisztériumot hoztak létre, mint a nácik, a propagandagyár állítja elő a központi híreket, államilag irányított álhírgyártás zajlik, miközben eltörölték az információhoz való jogot. Agymosás zajlik a sajtóban, a kultúrában, az oktatásban és az utcákon.

A NER butasága elérte a fasiszta diktatúrák korlátoltságának szintjét, amikor kormányhatározatba foglalták, hogy Magyarországon médiapluralizmus van. Ahol valódi médiapluralizmus van, ott nem kell ezt kormányhatározatba foglalni, mert látszik, és természetes mindenki számára. A legröhejesebb az, amikor egy kormányhatározat bizonygatja, hogy sajtószabadság van, miközben egy kormánynak semmi köze nem lehetne a sajtóhoz, pláne a sajtószabadsághoz, mert az a civilszféra része.

Az Európai Bizottság jogállami jelentése súlyosan elmarasztalta Magyarországot, ami ezúttal is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogálam. Ha most jelentkezne Magyarország az Európai Unióba, akkor nem vennék fel. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor lerombolt mindent, amit a magyar nemzet az 1989-es rendszerváltáskor célul tűzött maga elé, és elért. Magyarországot az Európai Unióból csak azért nem zárják ki, mert az Európai Unió jogrendszere nem készült fel egy ilyen helyzetre, amikor valaki szisztematikusan megsemmisíti a jogállamot és egy fasiszta diktatúrát vezet be...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.