2021. augusztus 7., szombat

ORBÁN HAZUGSÁGAIT KIRÖHÖGIK AMERIKÁBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.08.06.



Nem tudni, miért hiszi azt két hazudozó, hogy ha leülnek egymással beszélgetni, és a legképtelenebb állításokat teszik olyan tényekről, amelyeket az emberek a mindennapi életben tapasztalnak, elhiszi bárki. Nem azokról beszélünk, akik elhiszik azokat az álhíreket, hogy Bill Gates-t letartóztatta az amerikai hadsereg és elrabolt gyerekeket találtak a pincéjében, a vírus elleni oltásban chipet helyeznek az emberekbe, vagy Trumptól elcsalták a választást (hiába igazolják republikánusok, hogy minden szavazatot kézzel is megszámoltak), mert ilyen emberek elhisznek mindent.

De ilyenek nem sokan vannak, még akkor is, ha a kelleténél többen. A Fox News hírhedten beteges hazudozó műsorvezetője Tucker Carlson (aki egy felmérés szerint a vizsgált időszakban egyetlen egyszer sem mondott igazat) készített Orbánnal interjút, ami láthatóan nagy megtiszteltetés volt Orbánnak, aki úgy beszélt az amerikaiaknak, mint egy nagyotmondó túlfizetett utazási ügynök, aki lehazudja a csillagot is az égből. Mintha egy távoli bolygóról beszélne, amit még senki nem látott.

Orbán talán el is hitte, hogy most egész Amerika megeszi a NER-modellt, és vágyakozik, hogy olyan fasiszta diktatúrában élhessen, mint amilyen a centrális erőtérben úszó Magyarország, amit egy olyan hazug, korrupt és gyűlölködő bűnöző vezet, mint ő. De a nála nagyobb hazudozó Trumpot is kirúgta Amerika, még az oroszok sem tudták ezt megakadályozni. Orbán teljesen hülyének nézte az amerikaiakat, akik elhiszik ezt a sok hazugságot és nem látnak át rajta. Ehhez QAnon-hívőnek kell lenni, aki azt is elhiszi, hogy a demokraták gyerekek vérét isszák, hogy sokáig éljenek.

Orbán megint előadta azt, hogy aki őt gengszternek és diktátornak nevezi, az személyesen minden magyart megsért. Amerikában intelligens individuumok élnek, akik különbséget tudnak tenni egy embert érintő kritika és egy nép között. Elég diktátort láttak, hogy beazonosítsák az ilyeneket, és az olyan szövegeiket, hogy őket tulajdonképpen csak azért kritizálják, mert sikeresek. Amerikában tudják, mi a valódi siker, tisztában vannak Mészáros Lőrinc és gazdája sikereinek értékével. Az ilyen “sikerekért” Amerikában harminc év börtön jár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.