2021. szeptember 11., szombat

ÁDER JÁNOS, MINT HITVALLÓ KERESZTÉNY, SZELLEMI KÖRNYEZETSZENNYEZÉS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.09.10.


A HírTV beszámolója szerint Áder János, a nem létező köztársaság köztársasági elnöke, “három történetben mondta el az ő és a Jóisten kapcsolatát”. A híradás szerint Áder annyira tetszett a tömegnek, hogy visszatapsolták, mint egy rocksztárt. Azt nem tudjuk, hogy volt-e előkészítve egy ráadás száma, mondjuk egy negyedik történet a Jóistennel, vagy a három közül valamelyik történet végét mondta el újra a tomboló közönségnek. A NER gyomorforgatásának csúcspontja, Áder János a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson tett tanúságtételt az ő hitéről.

Ugyanarról az Áder Jánosról beszélünk, akit nem sok évvel ezelőtt a budapesti diákság “Bajszos Szar” rigmusokkal illetett, mert az összes többi aljas, diktatúrikus törvényhez hasonlóan a Lex CEU-t is aláírta. A Biblia szerint a hitet a jó cselekedetekkel kell bemutatni, és gyümölcséről lehet megismerni a fát: a jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa rossz gyümölcsöt. Jó fa rossz gyümölcsöt nem terem. Ennek alapján Áder Jánost, aki lelkiismeretlenül és korrupt módon, karrierizmusból és pénzért kiszolgál egy elnyomó, embertelen, fasiszta rezsimet, a rossz fák közé sorolhatjuk.

Utoljára gondoltunk volna Áder Jánosra, aki a világ kereszténysége előtt tanúságot tesz a maga keresztény hitéről, s azt nem pfújolás kíséri, és nem dobálják meg rohadt paradicsommal. Ádernek az életével, a személyes döntéseivel, az igazság melletti kiállásával kellene bizonyítania nap mint nap az ő kereszténységét, amely méltó Krisztushoz, aki nem az uralkodó hatalom és a képmutatók szolgálatában töltötte a napjait, hanem az igazságért kész volt meghalni, és keresztre is feszítették azok, akik annak a hatalomnak a szellemi elődei, akiket Áder jellemtelenül kiszolgál.

Ezzel együtt nem volt könnyű kiállítani valakit ebből a bűnöző bandából, amit Orbán maffiafőnökök módszereivel vezet. Gondoljuk végig a neveket Szijjártótól a képmutató Balogig bezárólag, akit saját egyháza minden érdem nélkül püspökének választott, hogy a hatalomnál szerezzen minél több pénzt. Mészáros Lőrinc is kiállhatott volna ennyi erővel, mert ő mindig a Jóistenre hivatkozik, amikor a gazdagságáról kérdezik. Így legalább tudhatjuk, hogy nekik Orbán a jóisten. Elmondhatná, hogy csődbe jutott gázszerelőként, hogyan lett gazdagabb, mint az angol királynő...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.