2021. szeptember 9., csütörtök

MI, AKIK NEM VAGYUNK

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.09.09.


Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő diadalmi jelentést adott arról, hogy a magyar emberek közül egymillió négyszázezren töltötték ki a nemzeti konzultációs uszítást. Viszont ez nem akadályozta meg abban, hogy ettől kezdve, ami következtetést levont, azt a „magyar emberek” szándékának tulajdonítsa cuzammen, amiből az fakad, hogy egyre kevesebb a magyar. Momentán ezek szerint egymillió négyszázezer, a magyarság tehát elfér egy kávéscsészében, habbal a tetején. A kormányszóvivőnek nem kellene egyik szavával homlokon vágni a másikat.

Viszont tudjuk, hogy ezért lehet kormányszóvivő, különben csak egy agyonfestett cicababa volna, akinek a férje sem nyerne permanensen rakat pénzeket pályázatokon, de a dolgok nálunk így függnek össze. A kormányszóvivő fiatal ember, mindettől függetlenül azonban történelmet tanulhatott volna, de ilyet ő nem tett. Mert ha tett volna, akkor nem meséli el büszkén, hogy a hülyébbnél hülyébb és aljasabbnál aljasabb kérdésekre milyen százalékban válaszoltak a kormánynak tetszőn a „magyar emberek”. Mert egy fehérorosz választás ehhez képest kutyafasza.

Az igenlők aránya a kilencvenhattól a kilencvenkilenc százalékig terjed. Ebből az is kitetszik, hogy eleve már csak azok láttak neki a kitöltésnek, akiket totálisan hidegen hagytak a kérdések, és szerepelt volna azon bármekkora ökörség, büszkén helyeseltek volna. Mert ezek szerint Magyarországon él egymillió négyszázezer ember, akiknek minden mindegy, ha azt Orbán mondja, kérdezi, rúgja valagba őket vagy önti a fekáliát a fejükre, ettől ők idvezülten mosolyognak, és rávágják, igen. Ők a „magyar emberek”, akikkel ezek szerint nem lehet mit kezdeni, a kormányszóvivővel azonban lehetne.

A büntetését nem én fogom meghatározni, és voltaképp nem is érdekel a sorsa, amikor majd belesüpped a feledésbe, ha egyáltalán most van olyan, aki ismeri. De a hangja azért itt van nekünk, és a hangjával ezeket mondja, amiket mond, hogy aki kicsit is hajlandó a komplexebb gondolkodásra, lefordul a székről röhögtében vagy elsírja magát. Más opció nincsen. Ha a kormányszóvivő azt mondja tudva tudván az erről szóló ellenkező igazat, hogy a „magyar emberek” elutasítják az LMBTQ propagandát, akkor én őt elküldöm melegebb helyekre, cifrábbat meg azért nem mondok, mert volt nyunyókám...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.