2021. október 27., szerda

ORBÁN PÁRTJA NEM “AGGLEGÉNY”, HANEM KÉT HÁZASSÁGBÓL KIRÚGOTT ASSZONYVERŐ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.10.27.


Orbán az európai szélsőjobboldal egyik hírhedt vezetőjét, Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét fogadta Budapesten, mint egy testvérpárt vezetőjét, amivel kielölte saját pártja helyét is Európában, a szemétdombon. A különbség annyi, hogy a francia szélsőjobb a periférián erőlködik saját hazájában, míg Orbán korlátlan hatalommal rendelkező diktátor Magyarországon. Az Európai Néppárból való kirúgása után Orbán úgy határozta meg saját pártjának pozícióját az Unióban, hogy “politikai agglegény” lett.

Ez a definíció egy szélhámos házassági hirdetésének felel meg, amelyben elfedi a lényeget. Az agglegény olyan valaki, aki még soha nem házasodott meg. Ezzel szemben Orbán Viktor egy házassági szédelgő, aki frigyre lépett először a Liberális Internacionáléval, amelynek az alelnöke is volt, majd hűtlensége miatt nyolc évi házasság után távozott. Ezután egy újabb házasság következett, ez egy zaklató és bántalmazó kapcsolat volt, amelyben a Fidesz (értsd: Orbán) verte a feleségét, aki hosszú vergődés után az elszenvedett sérelmek és elhidegülés miatt végül nagy nehezen kirúgta.

Orbán két rossz házasság és válás után hazudik, hogy ő egy “agglegény”, akinek még soha nem volt házastársa. Házassági szédelgő, aki mindig másnak próbálta mutatni magát, mint aki valójában. Kedves, szelíd, az emberi jogokat tiszteletben tartó személynek mutatkozott az első házasságában, a másodikban pedig megállapodott, a hagyományos értékeket tiszteletben tartó “úriembernek” mutatta magát, miközben verte a feleségét, az Európai Néppártot. Nemhogy konzervatív, de egy brutális, barbár állat volt, egy igazi falusi bunkó, akitől alig tudott megszabadulni az “asszonya”.

Most “agglegénynek” hazudja magát, és miután a kocsmatöltelékek közé került, iszákos, repedt sarkú, fogatlan ribancokat próbál bekeríteni, és velük próbál házasságra lépni. Megpróbája őket is kicicomázni, mintha ezek a széthullott riherongyok is olyanok lennének, mint a Liberális Internacionálé fiataljai, vagy az Európai Néppárt arisztokratikus polgárai, és a szemétdombon összeszedett prostikból akar olyan menyegzőt csinálni, mintha a világ eleje érkezett volna meg. Putyin ócska kurváiból szervez apáca kolostort...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.