2021. december 12., vasárnap

SZÜLETÉSNAPI KLUBDÉLELŐTT – HÚSZÉVESEK LETTÜNK!

KLUBRÁDIÓ
Szerző: Klubrádió / KUN ZSUZSA
2021.12.10.


Klubrádiós emlékek, élmények húszéves adónk születésnapja alkalmából, meghívott és megidézett kollégák segítségével. Az újra felbukkanó nevek: Dömsödi Gábor, Németh Kristóf, Mélykuti Ilona, Aczél Endre, Vitray Tamás, Szilágyi János, Gulyás Erika, Pikó András, Rangos Katalin, Jaksity Kata. És volt egy szomorú témánk is, a műsor első részében a héten elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztünk.

9.30 Húsz évvel ezelőtt Kun Zsuzsa és Dömsödi Gábor együtt kezdték a Klubdélelőtt műsorát, aztán ki tudja hány év után, de Gábor búcsút intett a rádiónak, Zsuzsa pedig egyedül maradt. Aztán egy véletlennek köszönhetően, ha vannak véletlenek egyáltalán, Németh Kristóffal folytatta a műsorvezetést, és ez tartott tíz éven át ...

10.00 Arató András, a rádió megálmodója, létrehozója nem gondolhatta, hogy a tíz évig tartó békés és nyugalmas évek után küzdelmes időszak következik. De most csak a szépre és a jóra emlékezünk, ebben segített Mélykuti Ilona, a Klubrádió hajdani műsora, A nagy generáció műsorvezetője.

10.30 Egy titokra is fény derül a mostani műsorban, vajon Bolgár György Megbeszéljük című műsorát húsz évvel ezelőtt miért Aczél EndreVitray Tamás és Szilágyi János vezették? Sajnos Aczél már nincs közöttünk, Vitray Tamás pedig beteget jelentett, így csak Szilágyit faggathattuk erről.

11.00 Gulyás Erika és Pikó András elsőként ült be a rádió stúdiójába, hogy elinduljon a Reggeli gyors.

1.30 Rangos Kati a Szabad sáv, Jaksity Kata pedig a Női vonal műsorvezetője volt – emlékek, élmények a közelmúltból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.