2022. január 19., szerda

AZ EMBERT AZ OKÁDHATNÉK KERÜLGETI, AMIKOR OLVASSA ENNEK A POCSÉK MAFFIAHÁLÓZATNAK A TÖRTÉNETÉT A KÍNAI VAKCINÁVAL.

FACEBOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.01.19.


Az idő nem múlik, hanem betöltődik – mondták a középkori keresztény filozófusok, teológusok. A dolgok utólag kapják meg értelmüket, amikor a „betöltődő” időnek köszönhetően láthatóvá, érzékelhetővé válik a lényegük. Két tavalyi bejegyzésemet osztom meg most újra, mert az idő, úgy tűnik, mostanra betöltődött.
2021. március 13.

Kerülve, hogy netán valaki félreértse, előre mondom: az alábbiakban nem a kínai vakcináról írok, hanem valami egészen másról!

Az embert az okádhatnék kerülgeti, amikor olvassa ennek a pocsék maffiahálózatnak a történetét a kínai vakcinával. Azt hallani, hogy amúgy Fidesz-közeli, magukat „üzletembereknek” becézgető, többszörösen bizonyított ócska gazemberek voltak benne nyakig a történetben, de ez engem most nem érdekel. Engem kizárólag két dolog érdekel:

1. Amikor ez az üzlet megköttetett, nem tudták, nem tudhatták még, hogy a kínai vakcina elfogadható-e, avagy sem. A kínai diktatórikus és gátlástalan módszereiről ismert pártállam kétes állítása, miszerint főleg katonáknak beadták, semmit sem bizonyít önmagában, kiváltképp arra vonatkozóan, hogy miként hat az idősebbekre vagy a krónikus betegségben szenvedőkre, ugyanis a beoltott katonák mind fiatalemberek. De nem tudhattak semmit sem a vakcináról, minthogy a kínaiak mind a mai napig nem nyújtották be az Európai Gyógyszerügynökséghez vizsgálatra és engedélyezésre a vakcinájukat. Vagyis a legszennyesebb és a legpitiánerebb maffiamódszerekkel 50 milliárdos üzletért cserébe hazardíroztak a Fidesz maffiózói, kockára téve akár több millió magyar ember életét, egészségét, s tették mindezt akkor, amikor a reális alternatíváról lemondva a kormány nem hívta le a Modernát, jó okkal feltételezhetően azért, hogy helyet biztosítsanak a koszhadt bizniszelésre alkalmas kínai vakcinának. Utólag persze kiderülhet már bármi a kínai vakcináról, akár az is, hogy a létező világok és vakcinák legjobbika, az üzlet megkötésekor a gazemberek vabankra mentek, s ez teszi az egészet különösen koszossá, aljassá és gazemberivé.

2. A másik, ami érdekel: minden a járvánnyal, az ellátással, a védekezéssel vagy a vakcinákkal kapcsolatos döntés a miniszterelnök döntési jogkörébe és felelőssége alá tartozik, annál is inkább, mert a hatályban lévő rendkívüli állapot ezt biztosítja és megköveteli.

A kérdésem az, hogy az 1. pontban elmondottak ellenére, vagyis a tényleges szakmai ismeretek teljes hiányában vajon mi vihette rá a miniszterelnököt, hogy engedélyezze ezt a példátlanul ótvaros és szennyes üzletet?
2021. április 12.

Vajon milyen személyes érdekből táplálkozhat az a gazemberi elszántság, cinikus hazudozás és manipulatív félrebeszélés, ami tegnap arra késztette ezt az embert, hogy a virológusi és infektológusi gyakorlatra jogosult szakembereket megkerülve, nem ismerve azok szakmai véleményét és felelős állásfoglalását, a legdurvább és a jelen helyzetben minden további nélkül közveszélyes sarlatánkodásnak nevezhető módon a cselédtévéjének nyilvánossága előtt kezdjen el beszélni arról, hogy a beérkezett, több mint egymillió kínai vakcinával kellene átoltani az idős, hatvan év feletti, krónikus betegségektől szenvedő lakosságot. Hogy jött mindehhez Orbán Viktor?... Hogy jött ahhoz ez a kínai vakcinával fenyegetőző, ám a vakcináról mit sem tudó, rémhíreket terjesztő gazember ahhoz, hogy a jól ismert diktátori habitusával súlyosan presszionálja a szakembereket, nyomás alatt tartsa és sürgesse őket a munkájukban, hogy mielőbb mondjanak véleményt a kínai vakcináról, s hogy végre lehessen már Orbán kedvének, érdekének és kívánalmának megfelelően használni a kínai terméket…

A miniszterelnök, ha felelős lenne, s nem oly felelőtlen, kormányozni képtelen, kizárólag saját érdekeitől vezérelt cinikus gazember, amilyen valójában, egy szót sem szólhatna a kínai vakcináról mindaddig, amíg azt szakemberek be nem vizsgálták, s amíg nem mondták ki róla az utolsó szót. Addig ugyanis a kínai vakcina nem létezik, egyszerűen nincs, olyan, mintha nem lenne. Vagyis kuss róla, s ha majd kiderül, hogy hatásfoka tökéletes, ezer százalékos védelmet biztosít tizenötmillió évre előre, avagy épp ellenkezőleg, hatásfoka némileg alulmúlja egy félszemű macska vizeletéből, egy cirokseprűből kinyert kihullott hajszálakból és egy adag desztillált békanyálból hetven fokosra felmelegített üstben összekotyvasztott főzetét, akkor lehet beszéni róla így vagy úgy, de addig miniszterelnöknek pofa be! S ha már itt tartunk: egyáltalán mi a bánatos szent lószart keres ebben az országban egymilliónyi kínai vakcina? Hogy került ide, milyen privát üzleti érdek és/vagy politikai kötelezvény röpítette errefelé ekkora mennyiségben azt a valamit, amiről eddig a pillanatig magyar szakemberek még nem nyilatkoztak semmit, kizárólag Orbánnak nyílt módja arra, hogy minden vizsgálati eredménynek beelőzve ezzel kecsegtesse az ország lakosságát?

Summa summarum: a hatalmi helyzetével visszaélő, sarlatánkodó, álhírekkel rémisztgető és nyugtalanító és a szakemberekre hatalmi nyomást gyakorolni igyekvő Orbán Viktor ellen mielőbb induljon meg a jogi eljárás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.