2022. január 8., szombat

BIRODALMI KÉREGETŐ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2022.01.08.


Tisztelt Miniszterelnök Honfitársam! Megkaptam a levelét, amelyben arról tájékoztat, hogy Ön bajban van. Idáig azt gondoltam, hogy jómódban él, megvan mindene, ami a normális élethez szükséges, s most megdöbbenéssel értesültem arról, hogy anyagi nehézségei támadtak, és a helyzete annyira drámai, hogy már a saját mindennapi betevő kampányát sem képes önerőből finanszírozni.


Azért írok Önnek, mert sorsdöntő választás előtt állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba" – írja Ön a levelében, majd még hozzáteszi: „Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk."

Miniszterelnök Honfitársam! Nem titkolom el Ön előtt, hogy levelét olvasva, könnyek szöktek a szemembe. Tényleg nem gondoltam, hogy ilyen nagy a baj. Hogy önnek és pártjának kéregetnie kell, méghozzá éppen tőlünk, magyar emberektől, akiknek – s ezt bizonyára Ön is tudja – az Önök áldásos működésének köszönhetően, szintén nincs tele a zsebünk.

Sőt, megmondom őszintén, sok más bajunk is van, nagyobbak annál, minthogy Ön miből fogja kifizetni a kampányát. Nekünk is fontos, hogy ne forduljunk vissza kudarcokkal teli korszakokba, és örülnénk, ha végre magunk mögött hagyhatnánk a gyűlölködés, a megosztottság éveit. Szívesen költenénk többet mindezek propagálására, de nekünk – ellentétben Önökkel – nincsenek plakáthelyeink, az állami média pedig – amelyet Ön és pártja volt oly kedves kisajátítani – magasról tesz a véleményünk közlésére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.