2022. február 1., kedd

ORBÁN VAGYONNYILATKOZATÁBÓL KIMARADT MAGYARORSZÁG TERÜLETE, ÉLŐVILÁGA, MINDEN VAGYONA ÉS LAKÓJA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.02.01.


Orbán Viktor elfoglalta és megszállta a magyar államot, kisajátította magának az országot. Tulajdonaként bánik vele. Övé az erdő, a mező, a folyók és a tavak, a vadak, amire Semjén vadászik, ővé a kastélyok és paloták, szállodák és gyárak, övé a teljes közvagyon, és azt csinál vele, amit akar. Bármit megtehet és az ellenkezőjét is. Nincs aki számonkérje, aki ellenőrizze, aki elszámoltassa. Nincs független ügyészség, rendőrség nincs korlátja, amit ne hághatna át. Tulajdonai az emberek is. Nem tűr ellentmondást. Mindenki őt szolgálja, mindenki tőle retteg.


Nincs arcátlanabb dolog a NER-ben, mint Orbán Viktor vagyonnyilatkozata, ami azért nagy szó, mert az egész NER arcátlanságra épül. Milliárdos az apja, milliárdos a lánya, milliárdos a veje, de ő maga szegény ember, akinek egy fillér megtakarítása nincs. Még jó, hogy néha meghívják disznóvágásra, hogy éhen ne haljon. A családja milliárdos tagjai nem a csillogó tehetségüknek, a világra szóló tehetségüknek és intellektusuknak köszönhetik a krőzusi gazdagságukat, hanem annak, hogy ő a miniszterelnök. Ez a tény önmagában megalapozza a bűncselekmények gyanúját.

De olyan hálátlan, szívtelen és könyörtelen emberek sincsenek sehol a világon, mint Orbán Viktor keresztény mintacsaládjában, ahol sem a milliárdos apának, sem a milliárdos lányának nem esik meg a szíve rajta, hogy miután milliárdossá tette őket a közvagyonból, állami megrendelésekből és átjátszott uniós pénzekből, egy vasat nem képesek neki adni. Ezért csak mostanra nyögte ki a 2002-ben felvett 20 milliós jelzáloghitelét, és tíz év alatt nem segített neki ebben – az általa milliárdossá tett – családtagjai közül senki. Még jó, hogy a végére jutott és kiperkálta.

Kevés híja lehetett, hogy a nincstelen Orbán be ne költözzön Iványi Gábor hajléktalan szállójára.

Ám nemcsak a családtagjai ilyen kőszívűek, hanem a gázszerelőként csődbe jutott gyerekkori barátja sem, aki állami közbeszerzésekből gazdagabb lett, mint az angol királynő. Mindez Orbánt nem zavarja, a hálátlanságnak ilyen mértéke sem riasztja el attól, hogy megállás nélkül tömje a százmilliókat egy ilyen ember zsebébe, aki koszos húszmillió forintot képtelen volt neki adni, hogy végre szabaduljon meg a jelzáloghitelétől. Andikának több a heti zsebpénze. Van épeszű ember, aki ezt elhiszi?

Erre egyetlen magyarázat van, hogy mindezek közül az emberek közül ő a leggazdagabb és gyakorlatilag minden az övé. Képmutatásból eljátssza a keményen dolgozó kisembert, aki jelzáloghitelét nyögi, miközben a felcsúti kapufa intellektuális szintjén levő stróman haverjának nevén levő többszáz milliárd forint (mínusz Mészáros beígért jutaléka) az ő pénze. Elfogadjuk, hogy Mészárosnak jár valamennyi jutalék, elvégre életfogytiglan tartó börtön lebeg a feje fölött. De ami azon felül megmarad, az Orbán tulajdona, amivel ő rendelkezik.

Ezért a vagyonbevallásából Orbán lefelejtette a Mészáros Lőrinc nevén levő többszáz milliárdos vagyont, amit az államkasszából lopott el. Orbán Viktor a magyar történelem legnagyobb bűnözője, az ezeréves Magyarország (ahogy ők szeretik mondani) legnagyobb tolvaja, akihez fogható mennyiségű pénzt ember nem lopott el a magyar nemzet közös vagyonából. Aljasságának bizonyítéka ez a vagyonbevallás, hogy az államkassza kifosztása után eljátssza a csórót, akinek akkor sem kellene lennie miniszterelnökként, ha nem lenne tolvaj százmilliárdos...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.