2022. április 5., kedd

CSUPA RENDES MAGYAR EMBER SZAVAZOTT A FIDESZRE

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2022.04.05.


Azok a honfitársaink, akik 12 év ámokfutás és dúlás után ismét a Fideszre szavaztak, nem gazemberek. Ugyanolyan rendes magyar emberek, mint te, én, vagy bárki más. Amikor kell, leviszik sétálni a kutyájukat, este kikérdezik a gyerektől a leckét, a munkahelyükön megcsinálják, amivel megbízzák őket. Nem ügyeskednek letelepedési kötvényekkel, nem mondanak álhíreket a közszolgálatinak mondott rádióban és televízióban, nem fogadnak el vesztegetési pénzt, és nem lettek néhány év alatt milliárdosok.


Rendes magyar emberekről beszélünk, akik nem tüntetnek, nem tiltakoznak, elfogadják, ami van. Mert lehetne rosszabb is, volt már ilyen, lehet is még.

Rendes magyar embernek fát lehet vágni a hátán. Ha valakit megütnek, az biztosan azért van, mert megérdemli. Ha belerúgnak, azt is. Ha nem ugrált volna, nem feltünősködik, hőzöng, hőbörög, haja szála sem görbül. Ő sem ugrál, nix ugribugri, nincs is neki baja, tessék csak ránézni! Ha mégis megpofozzák, vagy pláne, elvesznek tőle valamit, hálát ad az égieknek, hogy nem nagyon fáj, és még mindig maradt valamije...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.