2022. április 20., szerda

OSVÁTH ZSOLT: TARTOK A MEGTORLÁSTÓL ÉS ATTÓL, HOGY MI JÖN MOST

HVG
Szerző: CSATLÓS HANNA
2022.04.20.


Ha 15 év múlva is még Magyarországon fog élni a férjével és gyerekeivel, akkor az egy jó indikátora lesz annak, hogy a Fidesz valamit mégiscsak jól csinált. Egyelőre azonban nem ebbe az irányba mutatnak a dolgok. Elmondása szerint több millió forintot bukott és a személyes biztonságát is kockáztatta azzal, hogy nyíltan kiállt az ellenzék mellett, és a háttérben tanácsokat adott a többi között Márki-Zay Péternek. A kétszázezres követői bázissal rendelkező Zshow Time Youtube-csatorna házigazdájával, Osváth Zsolttal a saját bisztrójában beszélgettünk.


hvg.hu: A választás másnapján, az ellenzéki vereség hatására egy eléggé letargikus videót posztolt Ennyi volt./megsemmisültem címmel. Közölte, hogy leszedi a politikai tartalmú videókat a YouTube-csatornájáról, de a kanapés interjúk Márki-Zay Péterrel, Vona Gáborral vagy Karácsony Gergellyel továbbra is elérhetők.

Osváth Zsolt
: Én csak azt mondtam, hogy a politikai véleménynyilvánításaimat szedem le, ezt többen félreértették. Hatalmas bukáson van túl az ellenzék, és ideje önreflexiót gyakorolni. Nálam most értük el azt a lélektani határt, vagy – ahogy a miniszterelnök mondja – azt a vörös vonalat, ahol én már tovább nem szeretném népszerűsíteni az ellenzék ezen formáját. Ettől függetlenül azok a beszélgetések, amelyekbe pénzt, időt, energiát és nem kevés munkát fektettünk a kedvesemmel, és közéleti szereplőkkel készültek, nyilván fennmaradnak a csatornán. Azt gondolom, hogy a kanapés beszélgetéseket meg kell őrizni az utókor számára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.