2022. május 18., szerda

ORBÁN VIKTOR ÉS SZIJJÁRTÓ PÉTER IS HAZUDIK AZ OLAJEMBARGÓRÓL – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA.HU
2022.05.18.


Vagy csak a pénztárcájukat féltik…

Szakértők szerint a szokásosnál is méretesebb valótlanságokon és csúsztatásokon alapulnak az uniós orosz olajembargó elleni magyar kormányzati érvek.

Ezt a parlamentet csak két dolog hagyja hidegen: a nép, meg a képviselete

“Ha bárkinek bármilyen illúziója lett volna akár a hatalom, akár az ellenzék szándékait illetően, az legkésőbb a kormányalakító ülésen elengedhette hiú ábrándjait. A két oldal olajozott munkamegosztásban hozza a semmit sem felejtő, semmit sem tanuló egykori Bourbon-politikát. A Fidesz nem felejtette el, mi a célja a parlamenttel, az ellenzék meg nem hajlandó tanulni a bukásból.”

A Schadl-botrány ellenére a helyén maradhatott Rogán kabinetfőnöke

Egyelőre. (Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke közbenjárhatott a Pécsi Tudományegyetemen annak érdekében, hogy az ott jogot tanuló Nagy Ádámot átengedhessék egyes vizsgáin.)

„Beszéltem a Petivel”

Hetei Zoltán egy aranybánya volt a nyomozóknak, nagyon szeret telefonon csacsogni, hiába szólt rá üzlettársa, hogy a kéket (Signal alkalmazás) használja, rá sem hederített. Meg is lett az eredménye.

Oroszbarát konteók is megjelennek Toroczkai megszólalásaiban

A Mi Hazánk elnöke szinte kritikátlanul osztja az orosz dezinformációt egy tényellenőrző oldal szerint.

Mi ez a nagy európai lakosságcsere-elmélet, amit Orbán emlegetett

Ha a beszédet úgy tekintjük, mint egy hosszú távú miniszterelnöki víziót, olyan aggasztó mondatokat is találhatunk benne, melyeket nem emeltek ki a tudósítások.

Úgy tűnik, állami szinten inkább senki nem fogadja Novák Katalint

A román államfő hivatalos programjában – egyelőre – nincs nyoma, a román média sem adott hírt arról, hogy Bukarestbe várnák Novák Katalint.

A fővárosi építési és fejlesztési ügyek átkerülnek Lázár minisztériumához

A Budapest Fejlesztési Központ és a Fürjes Balázs által vezetett fővárosi fejlesztésekért felelős államtitkárság grandiózus, több ezermilliárd forintos budapesti fejlesztési terveit eddig a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség felügyelte.

Több tucat vállalkozás vár pénzére a gödi Samsungnál

50 százalékos kifizetést akarnak lenyomni a torkukon.

Oltalom Rádió néven indít médiaszolgáltatást Iványi Gábor közössége

Idővel azt szeretnék, hogy minden nagyobb településen kialakulhasson egy-egy Oltalom-sziget, olyan helyi kisközösségek, amik megteremtik annak a lehetőségét, hogy az emberek szóba álljanak egymással.

Mariupol elesett

Kétségkívül az ukrán hadsereg egyik legfájdalmasabb vereségéről beszélhetünk. Lélektanilag azonban, hála Mariupol hős védőinek, a vereségnek nincs akkora hatása, mintha a háború elején történt volna.

És ha még mindez nem lett volna elég:

Ufótámadásról tartottak az USA-ban rendkívüli kongresszusi ülést

Egyelőre nem világos, hogy hajlandóak lesznek-e a nyilvános fórumon minderről beszélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.