2022. augusztus 18., csütörtök

EZEK A JÁRVÁNYBÓL ÉS A HALOTTAKBÓL IS PÉNZT CSINÁLTAK, MOST A FŰTÉSHIÁNYBÓL IS ŐK GAZDAGODNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.16.


Ha tudomásul vesszük, hogy Mészáros Lőrinc Orbán strómanja, és Mészáros vagyonának nagyobb része Orbán vagyona, akkor azt is tudnunk kell, hogy a fatüzelésre átálló közüzemek és a lakosság a kályháikat Mészáros cégétől kénytelenek megvenni, s a fűtéshiányon megint Orbán és a strómanjai gazdagodnak. Ugyanez volt a világjárvánnyal: miközben több magyar városnyi ember meghalt a kormány rossz intézkedései miatt, a járványból is ez a gátlástalan bűnszervezet gazdagodott. A lélegeztetőgépek, az oltások haszna az ő zsebükbe folyt, miközben azoktól meghaltak az emberek.

A kínaiakkal sefteltek, alig leplezett korrupciós ügyleteket kötöttek túlárazott, használhatatlan lélegeztőgépekre, majd a használhatatlan és védelmet nem nyújtó kínai vakcinákra, amelyek miatt magyar emberek tízezrei haltak meg. Vagy úgy, hogy nem védte meg őket a kínai vakcina, vagy úgy, hogy a kínai hamis vakcina miatt kapták el másoktól a betegséget. Lett volna rendes vakcina is, de azok esetében nem lehetett volna keresni rajta, nem lehetett volna lopni, mert az EU szabályai ezt nem tették volna lehetővé. Ezek keresnek mások élete árán is, tragédiákból is pénzt csinálnak.

Most kiderült, hogy az ország egyik legnagyobb kandalló- és fatüzelésű tűzhelygyártó vállalata is Mészáros tulajdonában van. Ezért a fatüzelésre való átállás, amit Orbán meghirdetett, Mészárosnak (pontosabban a stróman gazdájának, Orbánnak) hozza a pénzt, mert az ország erdeiből kivágott fát el kell égetni valamiben. Ahhoz pedig kályha kell. Létrehoztak egy katasztrofális helyzetet, amit nem az orosz energiafüggőség megszüntetésével, hanem kétszáz éves visszalépéssel és a magyar erdők kiirtásával oldanak meg, mert akkor ezen is ők keresnek. Ők adnak kályhát a kiirtott fákhoz.

Ez olyan, mint egy Orwell-regény, mintha valaki kitalálná ezt az abszurdot, de ez nem fikció, hanem maga a valóság. Így működnek a diktatúrák, ilyen a disztópikus fasiszta rendszer. Nem tudjuk, hogy előre készültek erre, vagy a kályhagyár birtokában döntöttek más fűtőanyagforrások helyett a fatüzelés mellett, mert akkor el lehet adni a kályhákat, de ez a “véletlen” egybeesés elég gyanús. Ha nincs orosz olaj és nincs orosz gáz, annak ellenére, hogy Orbán orosz gyarmattá tette Magyarországot, akkor nem fordulnak az EU-hoz, hogy bekapcsolódjanak az ottani megoldásokba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.